Uzman Üye
Eskisi kadar kolay değil maalesef YouTube bu durumu sıkı takip ediyor.
ben kullanmıştım bir günde150 sub vs kasmıştım 24 saat sonra silindi gelen sublar youtube bu işlerde extra özen gösteriyor ve uğraşıyor
Youtube sahte görüntütüleme ve aboneleri tespit edip etkileşim almanı yada ana sayfaya düşmeni engelliyor dostum. Böyle şeyler yararına gelmez..
Youtube sahte görüntütüleme ve aboneleri tespit edip etkileşim almanı yada ana sayfaya düşmeni engelliyor dostum. Böyle şeyler yararına gelmez..
Farkındaysanız PROXY yazdım farklı iplerden teker teker oto şekilde izleyecek programlar vardı eskiden görüntülenme buga girmiyordu python aracılığıyla yapılanlarda var bunun gibi script veya program sordum demek istediğim şey 24 saatte 1k-5k görüntülenme getiriyorEvet var ama bunlar yazılıma bağlı değil. İnternet üzerinde belli başlı organik hit almaya bağlı programlı web siteleri var. Araştırmanı öneririm. Maalesef isimlerini veremem çünkü teşvik etmiş olurum bu yasak.
youtuber olmak veya izleyici kazanmak gibi bir amacım yok bilgiğiniz site var ise dm üzerinden söyliyebilirmisinizMerhaba,
Havuz mantığı sisteminde çalışan, bot atan siteler mevcut. İnternette az bir araştırmayla bulabilirsin ancak kesinlikle tavsiye etmiyorum. YouTube tarafından videoların ve kanalın geriye atılıyor ayrıca bot izlenme ve abone izleyiciler tarafından da hoş karşılanmaz.
İnternetten kendin araştırmalısın. Rêklama girer o.Farkındaysanız PROXY yazdım farklı iplerden teker teker oto şekilde izleyecek programlar vardı eskiden görüntülenme buga girmiyordu python aracılığıyla yapılanlarda var bunun gibi script veya program sordum demek istediğim şey 24 saatte 1k-5k görüntülenme getiriyor
youtuber olmak veya izleyici kazanmak gibi bir amacım yok bilgiğiniz site var ise dm üzerinden söyliyebilirmisiniz
Farkındaysanız PROXY yazdım farklı iplerden teker teker oto şekilde izleyecek programlar vardı eskiden görüntülenme buga girmiyordu python aracılığıyla yapılanlarda var bunun gibi script veya program sordum demek istediğim şey 24 saatte 1k-5k görüntülenme getiriyor
youtuber olmak veya izleyici kazanmak gibi bir amacım yok bilgiğiniz site var ise dm üzerinden söyliyebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?