Onaylı Üye
Oynanmaz herkezde og falan filan var iyi bir hesabın yoksa oynaayamasın oyun paytowin
Kanka bende bikackez denk geldimde artık bitti yani ne yaparsa yapsınSelamünaleyküm arkadaşlar, hayırlı geceleriniz olsun. YouTube'da Wolftü reklamı çok görmeye başladım, oyun geri mi ayağa kalkıyor sizce?
Oynamana değmez çünkü oyunda hile var og var hiç yükleme tavsiyem budurSelamünaleyküm arkadaşlar, hayırlı geceleriniz olsun. YouTube'da Wolftü reklamı çok görmeye başladım, oyun geri mi ayağa kalkıyor sizce?
hayır hala oynuyorum fakat eski kitle ve düzen yok dahada saçma karekterler geliyoSelamünaleyküm arkadaşlar, hayırlı geceleriniz olsun. YouTube'da Wolftü reklamı çok görmeye başladım, oyun geri mi ayağa kalkıyor sizce?
Şuan pek oyuncusu kalmadı geri uyanacağını düşünmüyorum ama sevenleri varsa umarım geri ayağı kalkabilirSelamünaleyküm arkadaşlar, hayırlı geceleriniz olsun. YouTube'da Wolftü reklamı çok görmeye başladım, oyun geri mi ayağa kalkıyor sizce?
pek sanmıyorum populerligi çok düştüSelamünaleyküm arkadaşlar, hayırlı geceleriniz olsun. YouTube'da Wolftü reklamı çok görmeye başladım, oyun geri mi ayağa kalkıyor sizce?