youtube spor ve dövüş videoları tutmuyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
benim oyun kanalımın abonesi 3.3 bin 2 günde rahat 15 bin izlenme alıyom ama yan kanalım spor ve dövüş kanalında abonem 126 ve son 1-2 aydır hiç izlenme yok full 0 izlenme. başlarda 4 bin izleniyodu videolarım sonra 0 izlenmeye başladı sonra tekrar 2 bin izlenmeye başladı sonra tekrar 0 izlenmeye başladı. spor kanalımın shortsları hiç gösterilmiyor niye? abonem az oldugu içinmi yoksa spor videolarımı tutmuyor? Ve nasıl keşfete düşürecem bunları

Süper Üye
2 HİZMET YILI
Niye tutmasın ki tr de az olabilir ama yurdışı kanallarında çok tutuluyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
genelikle güvenlikten kaçış vs ülkemiz kurgu seviyor bence dene

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
tr de tutmayabilir yurtdışına açılabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
youtube'da değişik bir algoritma var denemeye devam et bir anda acayip bir şekilde etkileşim alabilirsin. Ayrica yurtdışına açılmak o kadar kolay değil içeriğin ingilizce olması lazım ama o bile yeterli olmuyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dövüş editleri arkada güzel şarkı ile çok izleniyor shortslarda ben bile izliyorum fakat sporu bilemem

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bence azimle videoları çekmeye devam et bi anda etkileşim patlaması yaşayabilirsin😀

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tutar hocam nie tutmasın çekebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
knk ingilizce sunum yapabilirsen olur bence tutar yani

Üye
3 HİZMET YILI
tutar hocam ben bayağı görüyorum tutan videoları tutar yani

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
tutuyor baya knk geçenlerde gördüğüm bir video ilgimi çekmişti dövüşle ilgili yani illa ki template den ilgi çekiyor

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
YouTube algoritmasını hala çözebilmiş değilim ama tutuyor sadece editleri biraz daha kaliteli yapıp video etiketlerini özenle seçmelisin

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bir tüketici olarak konuşacağım elime telefonu alıp saatlerce aşağı kaydırıyorum izlediğim videonun kısa olması izlemem için yeterli bi sebep gibi gelmeye başladı ne sevip sevmediğimi bilmiyorum :d

Banlı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka tutar tekniklerini güzel anlatırsan neden olmasın yabancılarda genellikle tutuyor çünki türkiyede dövüş sporuna meraklı çok insan var şansını dene

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
YouTube videoları izlenmesi ve keşfedilmesi karmaşık bir süreçtir. Bu nedenle çeşitli yöntemleri başarıyı garanti etmez.

YouTube Videos ise
Abone sayısı: Spor kanalınızın abone sayısı düşük olduğunda, videolarınızın otomatik olarak daha az kişiye gösterilme olasılığı daha yüksek olabilir. Bu nedenle, kanalınızın abone sayısını artırmak için tanıtım yapabilir, içeriği paylaşabilir veya ilgili topluluklarla etkileşimde bulunabilirsiniz.
İçerik ilgisi: İçerik türünüz, spor ve dövüş videoları olduğunda, izleyicilerinizin belirli bir ilgi alanına sahip olması önemlidir. İzleyicilerinizin ilgilerine uygun içerikler üretmeye çalışın ve hedef kitlenizin taleplerini karşılamaya odaklanın.
Eşzamanlı yayınlar: Spor ve dövüş konulu videolar, çeşitli platformlarda ve kanallarda yoğun bir rekabetle karşı karşıya olabilir. Özellikle popüler spor etkinlikleri veya dövüş karşılaşmaları sırasında, izleyici dikkati dağılabilir. Bu nedenle, içerik yayınlarınızı planlamak için takvimler ve etkinlikler hakkında bilgi edinmek önemlidir.

YouTube Shorts ise
Kısa ve etkileyici içerikler oluşturun: Shorts videolarının genellikle 60 saniye veya daha kısa olması beklenir. İzleyiciyi hemen etkileyecek ve ilgisini çekecek içerikler üretmeye çalışın.
Trendlere uyum sağlayın: Popüler ve trend olan konulara odaklanın. Özellikle spor ve dövüş kanalınızda, güncel olaylarla ilgili içerikler üretmek, daha fazla keşfedilme şansı sağlayabilir.
Başlık ve açıklamaları optimize edin: Shorts videolarınızın başlık ve açıklamalarını etkileyici ve dikkat çekici hale getirin. İzleyicilerin videonuz hakkında doğru bilgilere sahip olmasını sağlamak önemlidir.
Hashtag'leri kullanın: İlgili hashtag'leri Shorts videolarınıza ekleyin. Bu, içeriğinizin ilgili etiketlerle ilişkilendirilmesine ve keşfedilme şansını artırabilir.
Paylaşım ve etkileşim: Shorts videolarınızı sosyal medya platformlarında paylaşın ve izleyicilerinizle etkileşimde bulunun. Bu, içeriğinizin daha geniş bir kitleye ulaşmasına yardımcı olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Belki YouTube dövüş videolarının viral olmasını istemiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kankam eğer ünlü bir dövüşcüysen tutar xd

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
TR de evet çok tutmaz ama videoları ingilizce başlıklarla yayınlarsan o tarafta işler değişebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
pek sanmıyorum gectı bence dovus spor kanal ısı cok fazla var youtubeda

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Tr de son zamanlarda spor çok populer (fitnes vs.) çoluk çocuk bile yapıyor yani sen düşün daha çok izlenmesi çok normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...