Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocamm arkadasların dedigi gibi youtube algoritması farklı çalışıyor sadece keşfete sokman lazım onunda temel yeri tek youtube koyarak olmaz diger sosyal platformlarada yükle veya short videolar merak edip kanalına sürüklemeye calıs ınsanları ondan sonrası gelir bence
Spor camiasında kolayca ünlü olabilirsin Türkiye'de spor çok yayıldı son zamanlarda. Biz de görüyoruz ki pek bi başarısı olmayan insanlar bile çok bilmişlik yapıp insanları kandırabiliyor ve işin sonunda ünlü olan kazançlı olan o oluyor.
İçerik üretmek istiyorsan kesinlikle sosyal deneylere yönel şakalar yap zamanında bir şahıs yapıyordu adını unuttum yok işte yoldan geçenleri palyaço kostümümle korkuttum ıvır zıvır milyonlar izleniyordu kesinlikle bu dediğimi gözden geçir
Dövüş videoları şahsen ilgimi çekmiyor benim bir çok insanında çekmiyordur kesin daha çok Komik/Sosyal Deney videolarını seviyorum bu tarz videolar tutar insanları güldüren