yüklü ses çıkış aygıtı yok hatası yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
yaklasık 3 haftadır laptopda ses yok sağ altta ses simgesi üzerinde çarpı işareti var ne yaptıysam olmadı format dahi attım :((

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Driver güncellemeyi denedin mi ? Belki görmüyordu ses kartını update atmayı dene driver booster ile.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
O zaman sistemsel sorun olabilir. Nasıl oldu bu olay?
Yav 3 hafta evvel evde fallout 4 oynuyordum kulaklık takılıydı önce cızırtılar falan geldi sonra bir anda ses gitti kulaklığı falan çıkardım ses gelmedi yeniden başlattım ardından youtubeye girdim youtubede videolar dahi oynamıyordu sonra driver güncelledim videolar oynuyordu fakat ses hala yoktu daha sonra format atayım dedim formati attım sorunsuz bir sekilde formattan sonra yüklü ses çıkış aygıtı yok hatası ile karşılaştım.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yav 3 hafta evvel evde fallout 4 oynuyordum kulaklık takılıydı önce cızırtılar falan geldi sonra bir anda ses gitti kulaklığı falan çıkardım ses gelmedi yeniden başlattım ardından youtubeye girdim youtubede videolar dahi oynamıyordu sonra driver güncelledim videolar oynuyordu fakat ses hala yoktu daha sonra format atayım dedim formati attım sorunsuz bir sekilde formattan sonra yüklü ses çıkış aygıtı yok hatası ile karşılaştım.
O zaman ses kartına bi bakmanı öneririm laptopun.

Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Simgesi üzerine sağ tık yap ses ayarlarını aç. Çıkan yerde ses denetim masası var orada hangi aygıtı kullanıyorsan etkinleştir, büyük ihtimal sıkıntı o. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...