ses kartın gg olmuş olabilirBilgisayarım win10 Kapatıp açtıgım zaman ses gelmiyordu ses ikonunun üzerinde çarpı işareti var ve yüklü ses çıkış aygıtı yok diyor yardım edin
denedim olmuyor brosorun gıder dedıgınde otomatık cozmesı gerek daha gecen gun aynısı yasadım aygıt yonetıcısınden devre dısı bırak ve sonra sorun gıder dıyıp bı dene olması gerek
Güncel gözüküyor herşeydriver booster ile update atmayı dene
Aga benimki çoktandır win10 geri alamamaynı sorunu8 yasıyan ıkı kısı var sanırım sanamı yazdım bılmıyorumda bılgısayarı 1 hafta gerı al dostum kesın olucakdır dene derım % 90 ıhtımal olucak o sekılde olursa buraya yaz ılerde sorun yasayanlar pcyı gerı alarak cozsunler
Post automatically merged:
sıstem gerı yukleme noktasından alıcaksın bılmıyorsan youtuba wıdeolardan 1dk da bulursun yapınca msj at gerı alma ıslemı fazla surmez 10 15 dk en fazlasısteme gore degısır tabıkıde
deneyecem brohayır dostum youtuba yaz pc sıstem gerı yukleme nasıl yapılır ordan bulucaksın ama cok gerı alma aldıgın sure ıcınde yukledıgın sıldıgın program vs sılınıcek sorun yasadıgın gunun 2 gun oncesıne al sorun kalkacakdır otomatık sıstem gerı yuklemesı olusmussa onlardan gunumuze en yakın tarıhı secmelısın beklıyorum ıns yaparsın cok basıt bırsey
tekrar silip yüklemeyi denedin miBilgisayarım win10 Kapatıp açtıgım zaman ses gelmiyordu ses ikonunun üzerinde çarpı işareti var ve yüklü ses çıkış aygıtı yok diyor yardım edin
Denedim olmuyortekrar silip yüklemeyi denedin mi
Aga eski geri yükleme noktası yok bende ya hiç yükleme noktası oluştumamışım eskidenhayır dostum youtuba yaz pc sıstem gerı yukleme nasıl yapılır ordan bulucaksın ama cok gerı alma aldıgın sure ıcınde yukledıgın sıldıgın program vs sılınıcek sorun yasadıgın gunun 2 gun oncesıne al sorun kalkacakdır otomatık sıstem gerı yuklemesı olusmussa onlardan gunumuze en yakın tarıhı secmelısın beklıyorum ıns yaparsın cok basıt bırsey
burdan ızle cozeceksın