evet denedim güncellemeler sorunsuz kuruldu fakat sorun devam ediyordriver güncellemeyi denedin mi ?
O zaman sistemsel sorun olabilir. Nasıl oldu bu olay?evet denedim güncellemeler sorunsuz kuruldu fakat sorun devam ediyor
Yav 3 hafta evvel evde fallout 4 oynuyordum kulaklık takılıydı önce cızırtılar falan geldi sonra bir anda ses gitti kulaklığı falan çıkardım ses gelmedi yeniden başlattım ardından youtubeye girdim youtubede videolar dahi oynamıyordu sonra driver güncelledim videolar oynuyordu fakat ses hala yoktu daha sonra format atayım dedim formati attım sorunsuz bir sekilde formattan sonra yüklü ses çıkış aygıtı yok hatası ile karşılaştım.O zaman sistemsel sorun olabilir. Nasıl oldu bu olay?
O zaman ses kartına bi bakmanı öneririm laptopun.Yav 3 hafta evvel evde fallout 4 oynuyordum kulaklık takılıydı önce cızırtılar falan geldi sonra bir anda ses gitti kulaklığı falan çıkardım ses gelmedi yeniden başlattım ardından youtubeye girdim youtubede videolar dahi oynamıyordu sonra driver güncelledim videolar oynuyordu fakat ses hala yoktu daha sonra format atayım dedim formati attım sorunsuz bir sekilde formattan sonra yüklü ses çıkış aygıtı yok hatası ile karşılaştım.
bencede sorun donanımsal yani denemediğiö şey kalmadı mesela arada bir ses geliyor fakat hemen gidiyorO zaman ses kartına bi bakmanı öneririm laptopun.
sorunda o ya işte orası bomboş hiçbirşey yok oradaSimgesi üzerine sağ tık yap ses ayarlarını aç. Çıkan yerde ses denetim masası var orada hangi aygıtı kullanıyorsan etkinleştir, büyük ihtimal sıkıntı o.![]()
O zaman bilmiyorum.sorunda o ya işte orası bomboş hiçbirşey yok orada![]()