ipone x alabilirsinArkadaşlar aranızda yurt dışı telefon kullanan var mı? Memnun musunuz ve hangi telefonu kullanıyorsunuz? Ben de kendime yurt dışı almayı düşünüyorum.
Artık yurtdışına çıkmış olman lazım pasaporta kaydettirmek içinYakın arkadaşım yurt dışından gelen telefonlardan aldı iphone 12. Ben de baktım telefona temiz bir telefondu bir sorunu yoktu. Ailende pasaportu olan varsa alabilirsin pasaport üzerine kaydediliyor telefonlar
tek sıkıntı imei numarası diye bir olay varArkadaşlar aranızda yurt dışı telefon kullanan var mı? Memnun musunuz ve hangi telefonu kullanıyorsunuz? Ben de kendime yurt dışı almayı düşünüyorum.
o açılıyor kanka belli ücret karşılığı en son 150 liraya yıllık açılıyordutek sıkıntı imei numarası diye bir olay var
Hayır. Yine daha ucuza geliyor. Örnek vereyim İphone 14 Pro Max 19 Bin TL. İmei kaydını fazla fazla söylüyorum 5 Bin TL olsun. Toplam 24 Bin TL ye denk geliyorbence yurt dışından telefon alma türkiye getirmesidir imei kaydıdır falan türkiyede alıcağın fiyata geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?