Yurt dışı telefon alınır mı ve yurt dışı telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Yakın arkadaşım yurt dışından gelen telefonlardan aldı iphone 12. Ben de baktım telefona temiz bir telefondu bir sorunu yoktu. Ailende pasaportu olan varsa alabilirsin pasaport üzerine kaydediliyor telefonlar

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yakın arkadaşım yurt dışından gelen telefonlardan aldı iphone 12. Ben de baktım telefona temiz bir telefondu bir sorunu yoktu. Ailende pasaportu olan varsa alabilirsin pasaport üzerine kaydediliyor telefonlar
Artık yurtdışına çıkmış olman lazım pasaporta kaydettirmek için

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Redmi serisi almistim gayette temizdi. Piyasanin cok altinda ( yari fiyatiydi) almistim

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Hocam açıkçası ben belli aralıklarla telefona imei attırabilirim yıllık 1K gibi bir ücret verebilirim diyorsan iphone serilerine göz at derim diğer türlü yok yapamam dersen Samsung S20 FE alabilirsin veya xiaomi 11 lite alabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Alınır ama iphone alma onlarda imeı kalktı galiba pasaporta işlemek de aynı paraya geliyor artık. Alabiliyorsan global telefonları al telefoncularda var daha ucuz ve uygun

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende yurt dışı xiaomi var ve sıkntı yaşamadım yani kutusunu bile sen açıyorsan al veya onlar imeiyi felan hallettiyse mecbur kutu açılcak güvenilir bir dükkansa zaten skntı yok ürünlerinin arkasında dururlar

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yurtdışı telefon da hiç bir sıkıntı yok ancak şu an pasaporta işletmen şartı ile kullanabiliyorsun, imei atma kaldırıldı sıkıntı yaşıyorlar pasaportu olmadan alan insanlar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dayı yurt dışından alabilirsin ucuza gelir ama tr de garantisi olmaz ve açtırmasına da ekstra para vereceksin

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Alan kişiler var yakınlarımda kırdırıp telefonu rahatça kullanıyorlar 1-2 senedir herhangi bir sıkıntı çıkmadı bütçe dostu diyorsan Xıaomi öneririm onun dışında paran varsa Apple tabiki.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar İphone 13 Max PRO Alsan Rahatcı Gibi :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
alınır hatta uyguna bilet bulursan ülke dışına gidip birkaç gün gezip gelirsen türkiyedeki fiyata almış olursun bunu pasaportuna kaydettirmesi vs içinde :) bkz ıphone modellerinde bunu yapabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bence yurt dışından telefon alma türkiye getirmesidir imei kaydıdır falan türkiyede alıcağın fiyata geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bence yurt dışından telefon alma türkiye getirmesidir imei kaydıdır falan türkiyede alıcağın fiyata geliyor
Hayır. Yine daha ucuza geliyor. Örnek vereyim İphone 14 Pro Max 19 Bin TL. İmei kaydını fazla fazla söylüyorum 5 Bin TL olsun. Toplam 24 Bin TL ye denk geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...