Onaylı Üye
dostum yazdığında sadece yurt dışındaki akrabalarımın söylediklerini görüyorumBen hiç yurtdışında olupta türkiyeden daha iyi olduklarını söyleyen duymadım ne yalan söyleyim ha sen çıkarsın 50-60 lı yaşlarında rahata erersin çocukların rahat olabilir belki
Oralarda ne çitliyolarmış kankam ne yapıyolarmış akşamları
Ah güzel kardeşim benim senin düşünce tipindeki insanlara laf anlatmak bana artık ölüm gibi geliyorBen hiç yurtdışında olupta türkiyeden daha iyi olduklarını söyleyen duymadım ne yalan söyleyim ha sen çıkarsın 50-60 lı yaşlarında rahata erersin çocukların rahat olabilir belki
Oralarda ne çitliyolarmış kankam ne yapıyolarmış akşamları
Ama Arkadaşım çok güzel açıklamış buradadostum yazdığında sadece yurt dışındaki akrabalarımın söylediklerini görüyorumben aşçıyım ve günde 12-15 saat arası çalışıyorum. eskiden aynı iş yerinde çalıştığım arkadaşlarımdan bir tanesi dubaide günde 6-8 saat arası çalışıyor. diğeri fransada 9 saat çalışıyor. dubaide olan akşamları çok rahat eğlenebiliyor gidilebilecek çok fazla yer olduğunu söylüyor. fransada olan kafe gibi yerlerin az olduğunu fakat akşamları gece kulüplerinin olduğunu ve rahatlıkla gidilebileceğini söylüyor. fransadaki yerli halk 1 saatlik yolu uzun buldukları için eğlence yerleri onlara uzak ve zahmetli geliyormuş. onun dışında alım gücünde de ben burda 1 aylık maaşımla yeni çıkan bir telefonu bile alamıyorum. ama onlar 1 aylık maaşıyla araba alabiliyor o yüzden sadece akşam ne yaptıklarını değil yaşantı olarak nasıl yaşadıklarına, bide bizim yaşadıklarımıza bakalım
dostum ülkemizin kıymeti derken hangi konudan söylüyorsun açıklayabilir misin. coğrafi açıdan mı ? ekonomik açıdan mı ? bizim amacımız ülkemizi kötülemek değil. sadece daha rahat yaşantı ve verilen emeklerin karşılığını istiyoruz. demek istediğin şey gezilip görülecek yerlerse. haftada 1 gün izinim var ve 12-15 saat arası çalışıyorum. bunun karşılığında alabildiğim araba 97model tipo telefonum redmi note8(arkadaşımdan aldım ucuza) bilgisayarım rx580li bir sistem. evet bu halime de şükür. fakat bu verdiğim emeğin yarısını vererek yurt dışında çok daha lüks hayat yaşayıp lüks bir şekilde gezebilirim. şuan ekonomik nedenler yüzünden kendi ülkemi bile gezemiyorum. yakıta gelen zamlar, araba zamları tek yaptığım işe gidip eve gelmek.Çok kabataslak bildiğiniz için genel bütün gençlerin bildiği kafadasınız inşallah gider görürsünüz ne diyimülkenizin kıymetini o zaman anlarsınız
Dostum boşa anlatıyorsun açıklama yapmana gerek yok neyin ne olduğu belli zaten. Bazı insanlara ne kadar anlatırsan anlat boşdostum ülkemizin kıymeti derken hangi konudan söylüyorsun açıklayabilir misin. coğrafi açıdan mı ? ekonomik açıdan mı ? bizim amacımız ülkemizi kötülemek değil. sadece daha rahat yaşantı ve verilen emeklerin karşılığını istiyoruz. demek istediğin şey gezilip görülecek yerlerse. haftada 1 gün izinim var ve 12-15 saat arası çalışıyorum. bunun karşılığında alabildiğim araba 97model tipo telefonum redmi note8(arkadaşımdan aldım ucuza) bilgisayarım rx580li bir sistem. evet bu halime de şükür. fakat bu verdiğim emeğin yarısını vererek yurt dışında çok daha lüks hayat yaşayıp lüks bir şekilde gezebilirim. şuan ekonomik nedenler yüzünden kendi ülkemi bile gezemiyorum. yakıta gelen zamlar, araba zamları tek yaptığım işe gidip eve gelmek.
neden öyle düşündüğünü merak etmiştim. sonucunda alacağım cevabı bile bile denemek istedim sadeceDostum boşa anlatıyorsun açıklama yapmana gerek yok neyin ne olduğu belli zaten. Bazı insanlara ne kadar anlatırsan anlat boş
Green carda başvurdum 2 senedir başvuruyprum bakalım elbet bir güngreencard çekilişlerine katılıp şansın varsa ordan kazanabilirsin veya onun detayını bilmiyorum ama şirketin varsa iş amaçlı gidebiliyorsun diye biliyorum.
onun dışında okuyorsan erasmus tarzı sınavlarla yurt dışına çıkılabilir.
Evet en iyisi türkiye kardeşimDüzenli çalışıyor olman lazım yurt dışı herkesi almıyo okul okuman lazım Almanya gidebilirsin belki ama oralarda çok iyi deil millet abartıyo yurt dışı iyi 3 maaş ev araba alıyolarmış
hepsi yalancı benim ailem almanyada öyle bişey yok hepsi hemşirelik bakıcılık yapıyolar türkiye en iyisi şuan
bende çok istiyorum ama malesef kolay değildostlarım merhaba yurtdışına çıkmak için hangi yöntemler var nasıl yurdışına çıkabiliriz
kardeşim 3 gün önce işten çıktım happy center da çalısıyordum paketleme bölümünde E- ticaret üzerine bilen bilir. Şunu söylemek istiyorum10 dakkikadan 2 mola bide yemek molası var geri kalan saatlerde nefessiz bi şekilde çalısıyordum. Habersizce 1 gün önceden haber vemrden mesaiye bırakıyorlar ve akşam yemeği dahi vermiyorlar aynı köpek gibi zil ile molaya çıkıp zil ile masalara geçip çalsıyoruz. ve muhtaç oldugumuzu bildikleri içinde hep üsten üsten konusmalara maruz kalıyoruzEn azından hakkını verirler hak yemezler rahat yaşarsın burada köpek gibi çalışanlar akşam evde çekirdek çitleyip televizyon izliyorlar. Biraz araştır bence önyargılı konuşuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?