Yurt dışına çıkma yöntemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben otellerde çalıştım yıllarca ve yabancı kızlarla tanışıp vatandaşlık almaya calısıyorum su an bilet ve birikmiş para için calısıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
türkiyede şartlar cok zorlaştı toplumdaki gençlerin %80 i yurt dışına gitmek istiyor benim 7-8 tane arkadaşım work and travel yapti gitmek için kimisi kaynak tarzı sertifika alıp davetiyeyle gitti

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
green kart - ankara anlasması - kacak yolla :)

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Şuan ki ekonomiye bakarsak eğer çok zor bir yol var mülteci olarak başka ülkeye gidebilirsin :d

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Herkes kaçak ve mülteci olarak demiş arkadaşlar bir çok resmi yöntem var kolaya kaçıp mülteci olarak git kaçak git diyorsunuz

Web işleri falan filan
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Biraz paran varsa green card takip et bende şu sıralar onu takip ediyorum biraz birikmişim var olursa 1 saniye durmadan gitmeyi planlıyorum. Okuyorsan da erasmus gibi fırsatların var gerekirse ortalama yap erasmus sınavlarında başarılı ol kurtar kendini okul okuyosan daha fazla avantajın var programları takip et 3 ayllık 6 aylık vsvs.

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Work and travel denedim pandemiden mütevellit gidemedim 500 dolarımda çöp oldu zaten şimdide son senem work and travel elendi yani

Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ülkenizi sevin argadaşlar :D yurtdışında sizi köpek gibi çalıştırırlar azcık para verirler göründüğü gibi değil, ırkçı davranırlar :D aynı bizim burdaki suriyeliler gibi olursunuz
Bilmeden konuşuyorsunuz yurtdışına çıkan kuzenlerimden kaçı geri ülkeye döndü? 0, ayrıca orada ırkçı davranan kişi sayısı kaç? Bunu git de bir araştır %0,6'nın altında kimse sana gelipte sen Türksün sana bu yok diyemez dese bile gider başka bir yerden alırsın şimdi gitte biraz araştır bakalım seni küçük..
Ha ayrıca seni orada krallar gibi yaşatacak para değil imkan sunuyorlar.

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bilmeden konuşuyorsunuz yurtdışına çıkan kuzenlerimden kaçı geri ülkeye döndü? 0, ayrıca orada ırkçı davranan kişi sayısı kaç? Bunu git de bir araştır %0,6'nın altında kimse sana gelipte sen Türksün sana bu yok diyemez dese bile gider başka bir yerden alırsın şimdi gitte biraz araştır bakalım seni küçük..
Adamı sinirlendirdin dostum ne anlatsan boş göklerden gelen bir karar vardır

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI

Beni küçük ne?

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Ülkenizi sevin argadaşlar :D yurtdışında sizi köpek gibi çalıştırırlar azcık para verirler göründüğü gibi değil, ırkçı davranırlar :D aynı bizim burdaki suriyeliler gibi olursunuz
Sevile sevile de olsa dolar alıyorsun aldığın yine sana yeter aç kalacaksam orda aç kalayım yeterki kurtulayım şu ekonomiden ülkeden

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yasal olmayan bilgiler içerdiği için buraya yazılması mümkün değil ama özelden iletişime geçersen bildiklerimi paylaşabilirim

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
evlenmek,evlenmek,evlenmek,green card ilk 3ü çok önemli .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...