Yurtdışına çıkmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Ülkelere en iyi giriş şekli aile yakınları diğer seçenekler scam geliyor. Aile varsa bir yere kadar destek alıp isini bulursun. Tanıdık yoksa emin ol Turkiye daha iyi.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Yurtdışına çıkmak mantıklımı dışardan ne kadar iyi gözüksede kendi akrabalarımda orda türkiye şartlarında yaşadıklarını biliyorum bir farkı yok gibi duruyor sizce nasıl
ve yurtdışına en kolay nasıl gidilmeli ?
Hocam üniversite mezunu değilseniz bence hiç mantıklı değil özellikle diliniz yoksa ciddi sıkıntılar çekebileceğnizi düşünüyorum tabi şahsi düşüncem

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka yurtdışına çıkmak suuriyelilerin tükiye gelmesi gibi onlaran asıl davranıılıyorsa orda sende aynı muabele görceksin ama illa gitcem diyosan üniyi orda okuyabilirsin kolejlere dilekçe yaz yaptığın aktiveti müzik sanat fln çeşitlilik fazlaysa yüzde yüz bursluluk verirler orda 5 sene yaşarsın

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kanka yurtdışına çıkmak suuriyelilerin tükiye gelmesi gibi onlaran asıl davranıılıyorsa orda sende aynı muabele görceksin ama illa gitcem diyosan üniyi orda okuyabilirsin kolejlere dilekçe yaz yaptığın aktiveti müzik sanat fln çeşitlilik fazlaysa yüzde yüz bursluluk verirler orda 5 sene yaşarsın
Alakası bile yok düzgün biri olursan öyle muamele görmezsin merak etme, birde fitnessa gider vücudunu yaparsan bak bakalım kim ırkçılık yapıyor.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Alakası bile yok düzgün biri olursan öyle muamele görmezsin merak etme, birde fitnessa gider vücudunu yaparsan bak bakalım kim ırkçılık yapıyor.
kanka senin iyi bir insanla gram alakasıyok karşı taraf düzgün insana bakmıyo malesef ve fitness a gittin diyelim polis ırkçılık yaptı napabilirsin ?

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ya tabi ırkçılık heryerde var ona yapacak birşey yok ama daha iyi bir yaşam için değer.
Post automatically merged:

Hocam üniversite mezunu değilseniz bence hiç mantıklı değil özellikle diliniz yoksa ciddi sıkıntılar çekebileceğnizi düşünüyorum tabi şahsi düşüncem
dilim var ama oraya ayak basmak sıkıntı :D

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
iş için gidebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yurt dışının alım avantajı iyi olduğundan her türlü çıkmaya değer.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Yurtdışına çıkmak mantıklımı dışardan ne kadar iyi gözüksede kendi akrabalarımda orda türkiye şartlarında yaşadıklarını biliyorum bir farkı yok gibi duruyor sizce nasıl
Hocam ben almanyadaydım eğer yeşil ps varsa aliyorlar

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
plane is good one fs :catlick:

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
her ülkenin kendince zorlukları var o yüzden hiç bir yere gidip de 4'4'lük yaşayamayız zaten

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
1 yıl Almanca kursuna git b1 belgesi al iş arama vizesi çıkartabiliyorsun almanyada

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
benimde hayalim maltaya yerleşmek konuyu görünce moralim bozuldu hep hayal olarak kalcağı için ah lan kanka

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
paran varsa her yere gidersin yoksada internetten veya çevrende varsa yabancı gacı evlen knk

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Allah herkezi yurt dışına çıkmayı nasip eylesin benimde ilk hayalim yurt dışında yaşamak

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Para olmadan yurtdışına çıkılmaz ama eğer birikmiş bir paran varsa ve ingilizce konuşabiliyorsan gitmek burda kalmaktan kat kat daha mantıklı diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...