Zayıflamak için ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kalori hesabı yap her gün ne yersen ye kalori hesabı yapmayı alışkanlık haline getirdikiten sonra kalori açığı bırakarak hesap yapmaya devam et ve tabi zamanın varsa spor artı cardio yapaiblirsin :)

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Spor yap günlük garanti 4 litre su iç ve doyma hissi için proteinli beslen yumurta falan.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Zayıflamak için ne yapmalıyım sorusu biraz saçma.
Yemek yemeyi azaltacaksın aç kalacaksın.

Üye
4 HİZMET YILI
Günde 1 saat hızlı tempoda yürürsen verirsin tabi birazda yemeden kısmak gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
16 yaşındayım ve 90 kiloya ulaştım şimdi nasıl zayıflayabilirim?
Diyetisyenlere de para vermek istemiyorum.
Boyum: yaklaşık 180cm
Spor yaptıktan sonraki ertesi gün bacaklarım her yerim ağrıyor
Sabah kalkar kalkmaz süt içip hafif bi yürüyüş yapıp evine gidince de egzersiz çalış kısa sürede kilo verebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka yorucu olabilir evet ama bisiklet ve spor kesinlikle ilaç önermem ama bazı ilaçlar var yağ yakman için kullanıp koşu bandına çıkarsan yarım saatte 2 kilo net

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kankam anladığım kadarıyla spora gidiyorsun senin için küçük bir diyet programım ve spor programı önerim var. Sporla başlayalım ilk olarak 15 dk rampasız minimum6 maks 7.5 ile yürü ama sakın koşmaya başlama. bu senin ısınman içindi daha sonrasında 3 dk lık setler halinde plank duruşu yap. sonrasında yere yat göğüsüne ağırlık koy ellerini ağırlığın üstüne çapraz bir biçimde koy mekik çekmeye başla (sırtın asla yere değmeyecek) sonrasında yere tekrar uzan bacaklarını birleştir ve yukarıya kaldır ayaklarını yere değdirme bundan sonrasında istediğin kas gruplarıyla çalışabilirsin spordan çıkarken 20 dk koşu bandı 15dk elipsi bisiklet 15 dk bisiklet sür. Sabah kahvaltı 3 yumurta sadece 1 sarı öğle yemeği salata ikindi 400gram tavuk 100 gram pilav yada makarna yağsız akşam varsa bakliyat yoksa yeme

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ulan arkadaş ben kilo alamıyorum millet kilo veremiyor çok garip

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kankam diyetisyene 1 kerelik para verdikten sonra liste alıcaksın o listeye harfiyen uyup 2-3 ay yap sonra yine git listede değişiklik olur illaha haftada 1 veya 2 haftada bir gitmek zorunda değilsin. Ama istemiyorsan yine de diyetisyeni Fityemek gibi youtube kanallarından faydalanabilir ordan sporcuların diyetlerini kopyalayabilirsin ama tabi kendine göre ve rahatsızlığın varsa onlara göre olanları.

Üye
4 HİZMET YILI
Kalori açığı yaratmalısın. Yani o gün yediklerinden fazla kalori yakmalısın. Bu da aç kalarak veya spor yaparak mümkün. Sadece yürüyüş bile başlangıç için yeterli.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sabah şekersiz kahve üzerine 1 saat koş yeme alışkanlığını yavaşça değiştir

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Bol bol su ve düzenli öğünlerle 4 ayda 10 kilo vermiştim. Biraz da yürüyüş yaptım sadece

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka sporu ne kadar süredir yapıyorsun bilmiyorum ama 1 2 haftadan sonra ağrılar azaılıyor gibi kalori açığı oluşturup günde 1 saat falan sadece yürüyüş yaparsan 1 ayda raaht 5 6 kilo verebilirsin ama eğer aşırı hızlı bir süreç istiyorsan biraz sağlıksız ama günde tek öğün yemek ve sadece su ile beslene bilirsin yada diyet araştıra bilirsin.beslenmenede dikkat edip şeker ve yağlı şeylerde uzak durursan abur cubur vb halledebilirsin 80 kg ideal bence boyuna göre

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kardeşim işin özü ne yersen öyle görünürsün kalori hesabı protein ağırlıklı beslen hafifta antrenman kardio yeterli

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Benim tavsiyem şudur aşırı kilolu değilsin boydan kurtarıyor ama kas dokun zayıf heralde ondan kilolu hissediyorsun antrenmanlara kardiyo ve ağırlık antrenmanı birlikte bir şekilde yapmanı tavsiye ederim ağırlık konusunda kendini yorma kaldırabileceğin kadar kaldır hem kardiyo yaparak zayıflarsan hemde ağırlık çalıştığın için vucudun şekillenir 1-2 ay zorlanırsın ama faydasını görürsün

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Vücudun tabi ağrıyacak gayet normal. Zaten vücudun ısınında o ağrılar olmuyor spor sırasında.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
öncelikle bol su içmelisin yağlı ve tuzlu besınlerden uzak durmalısın en az 1 saat kardiyo yapman lazım ama kosu bandı degıl o bos yere zaman kaybı uzay yürüyüşü yada bisiklet daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...