Zayıflamak istiyorum lütfen yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar malum sokağa çıkma yasağı var ve ben kilo vermek istiyorum bildiğiniz hem kilo verdiren hem de kas yaptıran uygulama var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
youtubede bu çeşit dersler var evde yapılacak sporlar fit vücuda erişmek için yenecek yiyecekler falan orada uzamanlar tarafından paylaşılmış olanlar da var malum karantina da olunca herkes böyle videolar çekiyor sen de yorumlara bakarak oradan birisi izleyebilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knk diyetisyen bul bul onlar hem zayiflatıyor hemde spor konusunda yardımcı oluyor

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Aga herkesin indirip sildiği kas programı var ama zayıflamak için su orucu diye birşey var deneyebilirsin iyi kilo verdiriyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
o biraz zorlar ilk olarak bazı testler yapması lazım sanıyorum

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum benim ev ortamı için önerdiğim Fitify diye bir uygulama var uygulamada kendine özel antrenman oluşturabiliyorsun. Eğer oluşturmak istemez isen uygulama senin kilona göre bir antrenman programı oluşturuyor.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Dostum benim ev ortamı için önerdiğim Fitify diye bir uygulama var uygulamada kendine özel antrenman oluşturabiliyorsun. Eğer oluşturmak istemez isen uygulama senin kilona göre bir antrenman programı oluşturuyor.
Deneyelim umarım iş görür

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Youtubede bunun için videolar var araştırarak Düzenli spor yapıp kilo verebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
try intermittent fasting it works amazing it has so many health benefits and rapid weight loss even if you have hit the plateau by dieting too much fast for 16 or 18 hours and eat in thye rest hours. IT IS THE BEST WAY.
I lost 20 kg by doing this fasting

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
If you want to lose weight you must have a proper diet

Eat a high protein breakfast

Avoid sugary drinks and fruit juice

Choose weight-loss -friendly foods

Eat slowly

Next try learning how to calories counting and do some exercise to increase muscle mass. : cool:

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Uygulamadan ziyade, günlük olarak şınav ve mekik çekmeni öneririm. Onun da çok faydasını görürsün.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Instagram'da diyetisyenlerin bazıları diyet listesi atıyor ücretsiz gidipte para vermene gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dışardan yemek söylemek yerine parayı biriktir ve istediğini al,hem zayıflarsın hemde birsürü oyunun olur

Üye
6 HİZMET YILI
karbonhidratı azaltmak öncelikli koşul. paketli abur cubur ürünlerden de uzak dur. doyana kadar da yemeyin. yedikleriniz ekmeksiz olsa da yeter. akşam açlık krizine girerseniz de yatın uyuyun. intermining fasting yöntemini deneyebilirsiniz ben bu yöntem ve kalori açığı bırakarak 2 ayda 13 kilo verdim. günlük alınması gereken kaloriyi hesaplayan siteler var bilgilerinizi girip öğrenin ve kalori açığı bırakın. bu süreçte protein ve glisemik endeksi düşük karbonhidratlar tüketin. vücudunuz yağları yakarken kaslarıda yakmaması için.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Tavsiyem bir programa uymak yerine kendi günlük aktivite programını oluştur kendini kendi kendine şartlandır. Şınav mekik çek evde malum koşamıyorsun yürüyemiyorsun sürekli egzersiz yap ki seni baya dinç tutacaktır. Yediklerine de dikkat edersen zaten artık vicut kendini toparlıyor. Yasakların olmadığı bir zamanda dışarı çıkma imkanın olduğunda insanların az oksijenin bol olduğu yeri buldun mu gez güzel dinamik yürüyüş yap bak vicut kendi kendine ideal kiloya doğru düşecektir...

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Diyet felan hikaye kardeşim 90 küsür kiloydu 3 ayda 60 kiloya geldi karantina döneminde hemde. Sadece nefis meselesi ekmek yiyorsan mutlaka kesmelisin çikolata tarzı şekerli şeyleri kesmelisin ve bol su içmelisin.Ve tabiki spor yapmalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Carb Cycle adlı uygulamayı incelemenizi öneririm. Hem kaslarınızı genişletecek hem de yağ oranınızı azaltacaktır. Unutmayın, kilo vermeniz sadece günlük kalori ihtiyacınızın altında kalori almanız ile gerçekleşir. Anternmanlar ise kalori harcatır. Antrenman kilo vermenin %15'i besin tercihi ve tüketimi ise bunun %85'i dir. Ayrıca bol bol su tüketmeye özen göstermelisiniz. Su sizin iç dengenizi korur ve metabolik aktiviteleri hızlandırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...