Zayıflamak istiyorum lütfen yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
belli seviyede su içerek kilo verenler var sende denemek istersen aqualert diye bir uygulamayı kullanabilirsin ben spor için kullanıyorum uygulama seni gün içinde uyarıyor içmen gereken su seviyesi için

Üye
5 HİZMET YILI
uyku düzenini bozma düzenli beslen ve de üstüne evde yapabileceğin programları uygularsan spor salonuna bile gitmene gerek kalmaz :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hocam bi tahlil falan vermeden diyete başlaman ne kadar uygun bilmiyorum ama ben protein diyeti ile 40 kilo vermiştim lise sonda spor falan yapmadan :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hiç bir ilaç vb kullanmanıza gerek yok sadece yediğiniz yemekten sonra tuvalete gidip güncel olarak işinizi görürseniz her yemekten sonra zayıflayabilirsiniz ve az yemeye ve ++ ekmek yememeye dikkat edin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
zayıflama uygulaması kullanabilirsin
Kilo vermek aslında çok basit ama kalori hesabı yapmayı öğrenmen lazım sporda yaparsan daha kolay verebilirsin
Boyun ve kilon nedir acaba?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
so easy to lose weight, the only thing that is difficult is waking up to do your workout routine again. just eat under 2k calories and jog for 2 hours a day. you will lose weight quickly, jog don't run. there is no need to run unless you want to do more than exercise.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
forumda bunu yazıcak kadar vahim durumdaysan tlc ye katıl sana orda yardım ederler :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
bilindik şeyleri yap bol su spor, az ekmek yağ

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Evde basit egzersizler yapın, diyet yapın, şınav yapın, çömelme yapın

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Zayıflamak aslında o kadar da zor değilmiş.. İlk başlarda kendim için zayıflamanın imkansız bir durum oldugunu felan düşünüyordum . Tabi bilinçsiz oldugum için videoları araştırıp başlıklardaki 2 günde 5 kg ver 3 günde 10 kg ver gibi clickbait'lere kanıp saatlerce vaktimi onlara harcıyordum. Daha sonra bunların hiçbirinin gerçek olmadıgını ve kendi kendime zayıflamam gerektiğimi öğrendim. Yani her insanın metobolizması farklıdır. Kendi vücudunuzu iyi tanımanız gerekir. İlk yaptığım şey kalori kesmek oldu. Yani öyle bir şey yapacaktım ki günlük aldıgım kaloriden daha azını almam gerekecekti. Yaz ayı oldugu için yaptıklarım şunlardı ; Akşam Yemek Yememe , Kola içiyorsan Kalorisiz Şekersiz Cola , Abur Cubur Haftada 1 Kere 1 Tane , Akşam 1 Saatlik Yürüyüş -Koşu , Akşamüstü 5X2 KG Dumbell Çalışma bunlarla 10 kiloya yakın kilo verdim ve diyetsiz yaptım. Çok kolay birşey bu , öğlen isterse pizza ye ama akşam yeme.. Bu bende faydalı oldu ama dediğim gibi her insanın metobolizması farklıdır kolay gelsin...

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
spor
sağlıklı beslenme
düzenli uyku
az ekmek ve yağlı şeyler yemek karbonhidrat pek tüketmemek.

Üye
10 HİZMET YILI
kendiminde kullandıgı bi yöntemden bahsedeyim hamur işinden elinden geldigi kadar uzak dur okulda beden dersinde hiçbir işe yaramadıgını düşündügümüz egzersiz hareketlerini dene kendine sürekli bi limit koy ve bunları bi kağıda yaz hergün biraz daha arttır sabah akşam yemeklerden sonra bir bardak limon suyu içmeyi dene kilo vermene yardımcı olucaktır herşeyin sende bittigini unutma uygulamalar degil insan kendini geliştir

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
youtubede büssürü içerik var bakabilirsin veya kendine göre diyet programı yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum su tüketirken içine biraz limon sıkmayı dene vücüdün için hem iyi gelip hem de yediklerini kolay yakman için az da olsa sana yardım edecektir

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence diyetisyene gitmelisin uygulama aramamalısın çünkü orada yazanlar yanlış olabilir diyetisyene gittiğinde o sana yardımcı olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
her bünye aynı olacak değil vücut direncini düşürmemek için sadece doktor tavsiyesi kullanmanı isterim.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eğer ben yapıcam diyorsan kesinlikle yaparsın tavsiyem yemek yerken su içme yemekten önce 2 bardak iç hemde az yersin

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
vitamin desteği ile 7 günlük su diyeti yapın hocam sonrasında yavaş yavaş egzersizlere başlayın

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ilk önce kendine bir hedef koy kilo olarak sonra su diyeti vb şeyler yapabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
If your'e using android, leap fitness group has tons of apps. I use them and they work great.losing weight it more about discipline than anything

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...