Zayıflamak aslında o kadar da zor değilmiş.. İlk başlarda kendim için zayıflamanın imkansız bir durum oldugunu felan düşünüyordum . Tabi bilinçsiz oldugum için videoları araştırıp başlıklardaki 2 günde 5 kg ver 3 günde 10 kg ver gibi clickbait'lere kanıp saatlerce vaktimi onlara harcıyordum. Daha sonra bunların hiçbirinin gerçek olmadıgını ve kendi kendime zayıflamam gerektiğimi öğrendim. Yani her insanın metobolizması farklıdır. Kendi vücudunuzu iyi tanımanız gerekir. İlk yaptığım şey kalori kesmek oldu. Yani öyle bir şey yapacaktım ki günlük aldıgım kaloriden daha azını almam gerekecekti. Yaz ayı oldugu için yaptıklarım şunlardı ; Akşam Yemek Yememe , Kola içiyorsan Kalorisiz Şekersiz Cola , Abur Cubur Haftada 1 Kere 1 Tane , Akşam 1 Saatlik Yürüyüş -Koşu , Akşamüstü 5X2 KG Dumbell Çalışma bunlarla 10 kiloya yakın kilo verdim ve diyetsiz yaptım. Çok kolay birşey bu , öğlen isterse pizza ye ama akşam yeme.. Bu bende faydalı oldu ama dediğim gibi her insanın metobolizması farklıdır kolay gelsin...