Zulada 55 yıl ceza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
55 yılmı boş konu açma 55 yıl ban kim görmüş

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Kimse sana ban yemıyceksın demedı konudada yazıyor cok bellı edersen ban yeme riskin var boş boş konular açma

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Kardes Bende 50 Yıl Sanki O kadar yasıcam Vazgeckmek Yok

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
kardeş sıkıntı yapma aslında ban yemiyosun kullanıcılae ban isteği atıyolar sunucular böle görüyo dün akşam bende ban yedim kişiler beni banladı 66 yıl benimki

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Öyle birşey denilmedi.Sana zorla kullandırtan olmadı kullanmasaydın.Adamlar uğraşmış yeni çar açsaydın!

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ban yemeyeceksiniz, ban yeme durumu yok gibi bir açıklama yapılmadı ne ts ne de forum konusu üzerinden. Sadece log verilmeyecek denildi ki vermiyor yediğiniz banlar sistem banıdır. Buda yaptığınız k/d değerlerine göre hesaplanıyor. Belirtmeden kullanırsanız birşey olmaz hesap halen açık.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
İlk öncelikle Selamun Aleyküm kimse seni zorlamadı hile kullan diye . Kullanmasaydın. Bu oyun öyle wolftü a benzemez wolfteamda sabaha kadar kullan yemezsin ama bu oyun TÜRK YAPIMI öyle hiç imseye benzemez. Birde o kadar belli edersen banıda böyle yersin...

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
2 türlü ban yersin bir log kayıtlarından iki seni rapor eder kullanıcılar ss ini inceler zulu ban atar olay bu belli ediyosan hayvan gibi oynuyosan bizim yapabileceğimiz bişe yok zulayı wolftü sanmayın.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Vabartum' Alıntı:
İlk öncelikle Selamun Aleyküm kimse seni zorlamadı hile kullan diye . Kullanmasaydın. Bu oyun öyle wolftü a benzemez wolfteamda sabaha kadar kullan yemezsin ama bu oyun TÜRK YAPIMI öyle hiç imseye benzemez. Birde o kadar belli edersen banıda böyle yersin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...