Çözüldü Zulu B22 Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Oyunu oynarken 'B22 güvenlik sistemi oyunu kapatıyor' diye bir hata geliyor ve ardından oyun kapanıyor. Baya bir çözüm denememe rağmen hesabı kullanamıyorum. İçinde yaklaşık 200 TL item vardı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Virüs Proğramı Varsa Kapat Windows Defender Olsa Bile

Oyuna girmeden önce Görev Yöneticisi > İşlemler kısmından bilgisayarınızda açık olarak bulunan kaynağı belli olmayan programları kapatmanızı, ardından oyuna giriş yapmanızı öneririm.

Eğer Olmuyorsa Yine zulu Klasörünü Aç Game/BattlEye Klasörünü Sil Sonra Launcherı Başlat Tekrardan BattlEye İnecektir.

bunların hiçbirisi olmuyor ise Malwarebytes Anti-Malware İndir Bilgisayarı Tarat Sorunu Çöz Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlatıp Oyuna Girmeyi Dene
☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

Oyuna girmeden önce Görev Yöneticisi > İşlemler kısmından bilgisayarınızda açık olarak bulunan kaynağı belli olmayan programları kapatmanızı, ardından oyuna giriş yapmanızı öneririm.

Eğer Olmuyorsa Yine zulu Klasörünü Aç Game/BattlEye Klasörünü Sil Sonra Launcherı Başlat Tekrardan BattlEye İnecektir.

bunların hiçbirisi olmuyor ise Malwarebytes Anti-Malware İndir Bilgisayarı Tarat Sorunu Çöz Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlatıp Oyuna Girmeyi Dene

Çözüm
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
battleyeyi bypass etmeye çalışmışsındır belki hwid ban yemişsindir yada oyun dosyalarında değişiklik yap en kesin çözüm oyunu yeniden kurman

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
battleyeyi bypass etmeye çalışmışsındır belki hwid ban yemişsindir yada oyun dosyalarında değişiklik yap en kesin çözüm oyunu yeniden kurman
Kendim denemedim ama güncel ByPass kullandım.

Tamam teşekkürler deneyeyim bi.

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hile varsa sil hileden olmuştur muhtemelen cclenear ile tarat sil yeniden başlat

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
aslında bende almak istiyorum da hile çalışmaz diye birde korkum var ayrıca ininal kart ile alınıyor galiba ********** den aldın galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...