Duyuru Zulu Duyuru [Aralık 2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar hile ömrü birmiştir ..ell birliğile bitirdik okadarki hileyle oynadınızki saatlerce şimdi düşünün bakım artık bilek gücüne hadin devam artık...zulu hilesini beklemeyin artık

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
bu batleeye yüzünden benim pc windows 10 ama windows not supported diyo

Üye
8 HİZMET YILI
Zulaya Bugün bir güncelleme geldi, o yüzden değişik yapacaklar eski sistemde windows xp de vardı şimdi o pc olmadığı için hiledede onu yapacaklar hile tekrar geri gelecektir...

Üye
8 HİZMET YILI
gencel bende zulu nın bir tanesi çalışmıyor ne yapmalıyım

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
daha zulu hiylesi yok

adamlar dünyanın en iyi hiyle programı kullanıyo
ama zulu hiyle olursa yapılırsa para ile satıla bilir

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
YA YAPMAYIN zulu HACK GÜNCELLEYİN ŞAKA YAPMAYIN BİMİ TROOL Ü YOSUNUZ
ŞAKA YAPMAYIN ÇÜNKÜ SİSDEN BAŞKA zulu HACK YAPAN YOK
LÜTFEN ÜCRETSİZ YAPIN PARASI OLMAYAN NE YAPSIN
maden o kadar parasızsın kardes oyun oynamayı bırakda gıt ısıne gucune gır de para kazan oyun fılan hıkaye.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
BU İNSANLAR VİJDAN SIZ İNSANDIR HİLE YAPMAK İSTEMİYOSAN SİKTİR GİT HİLE İSTERSEN DE BURDA KAL ADAM LARA YALVAR DUAĞ ET
adamlardan allah razı olsun dua etmek yerıne hakettıklerı ısın ucretını odemek ıstıyorum anladın mı dostum senın gıbı coluk cocuk yuzunden hıle 10 gunde fıxlenıyor x16 yı acıp mıllete ana bacı sovuyonuz dalga gecıyonuz butun oyuncular zulu sıtesını yıkıyor adamlarda durmadan hıle fıxlemek ıcın yenı onlemler alıyor

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar yazdıklarım yanlış anlaşılmış, biz herhangi bir şekilde hileyi paralı yapacağız demedik. Ben orada ücretsiz bir hile bulunması zor olucak derken şunu kastettim: Battle Eye sistemi affetmiyor, hemen fixliyor açık bulduğu anda. Ve eğer sen hileni anlık 10.000 kişinin kullanacağı bir pazarda ücretsiz veriyorsan, farketmemeleri mümkün değil. Bizim parayla pulla hiç işimiz olmadı. Bu zamana kadar bu site kurulduğunda sadece ilk 2 ayı hile satışı gerçekleştirdik, sonrada bıraktık. Hile satarak daha fazla kazanmakta gözümüz yok. Hile olursa gene ücretsiz olur. Ama belki kısıtlama getirebiliriz sadece süper üye kullanabilir gibisinden. Önce bi belimizi doğrultalım, bakalım battle eye geçebilecekmiyiz. Sonra bunlar zaten detay, halledilir. Kesin olarak söyleyebileceğim tek şey: HİLE OLURSA PARALI OLMAYACAK! BİZİM BAZI İNSANLAR GİBİ GÖZÜMÜZ MİLLETİN CEBİNDE DEĞİL. ÇOLUK ÇOCUĞUN HARÇLIĞIYLA, MİLLETİN EKMEK PARASIYLA İŞİMİZ YOK.

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ben battle eye yi Fortniteden biliyordum :D

Üye
8 HİZMET YILI
Çoluk çocuk kullanırsa olacağı buydu .Heryere küfürler yazıp ustune bırde adamları delirtiyolar.Çok göze battık sayelerinde

Herkesi öldürüyoruz.Kimini kurşunla, kimini sözle
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Battle Eye-Fortnite :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ya neden fixleniyor söylermisiniz ve fix ne demek ??:(:(:oops::eek::confused::rolleyes:o_O:);):)
Yani şuanlık hile engellendi, zulu'nın şuan kullandığı hile engelleyici şuanlık en iyi hile çözümleyici. MemoryHackers ekibi Hileyi yapsa bile birkaç saat içinde tekrar engellenir. Tabiki herşeyin elbet bir açığı vardır. MemoryHackers bu açığın bulunması dileğiyle...

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hesap onayı nasıl yapıliyor bilenler luutfen cevapp yazsınn:):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...