Duyuru Zulu Duyuru [Aralık 2017]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
youtubede bikanal yeni gelen battle eye nin hilesini yapmış daha yeni adambelliki baya iyi bu işlerde :)

Üye
8 HİZMET YILI
parayla yapın demişssiniz adamların amacı hizmet vermek para alamak değil karışmayalım işlerinede bir an önce halletsinler.

Üye
8 HİZMET YILI
sıkıntı yok biz iki türlüde hizmeti alırız yani onlar nasıl isterlerse satsınlar yinede alırız ;)

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Üye
8 HİZMET YILI
ben de zulada 37 levelim ama acıyom hadi arık yolayın hileyi mk

K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
hile ilk zaman okdar guzeldiki goze batmıyodu fazla malesef 16x tiger bot eklenince zulu aşırı tepki yedi ve kapatmak zorunda kaldı normaldede kaptıyodu ama oyuna fazla yokdu uğraşmıyodu ve lakin siz 16x sokduğunuz için oyun tepki ustune tepki yedi ve bunun çözümünü 16x gelendendir arıyo sonunda buldu :) yapsanız bile benim tafsiyem eski hali olsun yoksa 3 ay uğraşırsın yaparsın zulu yine fix BU BENİM DÜŞÜNCEMDİR !!
kimseyi kotulemek amcım yokdur reis sadece açıkladım kendi düşüncemi

Üye
8 HİZMET YILI
sende haklısın kardeşim ama eski hilede bir maçta 80 kill e zor çıkıyorduk ama yeni ve güncellenen hilede 120 kile rahat çıkıyoruz. iyi günler dilerim kardeşim

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Şimdi gençler konuya açıklık getireyim anlamayanlar için...

Hilenin fix yemesinin sebebi oldukça basit, xigncode yani orta seviye bir hile engelliyicisinin yerine powerfull yani en üst seviye olan bir anti-cheat getirilmesidir tam olarak ''Battle eye in'' sisteminin gelmesidir

Zaten sitenin amacı gayet basit ''pay 2 win'' olan oyunları public yani herkesin rahatça kullanabilmesi için çalışıyorlar...

Anlayacağınız basit şu zulu ekip denen lavuklar parayı basıp ''Sizene ulan amque'' biz gene parayı basıp sponsorluk yapıp parayı kazanırız demekten ibaret

Bu konuda gerekli açıklamalar zaten yapıldı, ama ben anlamayanlar için tekrar anlatmak istedim

Sevgilerle MERVXN

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
1 senedir iyi dayadık zuluya ama heğğğğğğğ adamlar artık delirdi xigncodeyi postaladılar oh iyi oldu xigncode gitti artık kurtulduk o boktan artık yeni nesil oyunların alayı battleeye olacak arkadaşlar yani biz ya seve seve yada sike sike battleeyeye karşı birşeyler geliştirecez ha bu ne kadar sürer bilemem ama bu işler zevk işi ne zaman can çekerse ozaman bir parça ısırırız ha birde youtubede falan sakat birisi var battleeye geçtigini sanıyor arkadaş prim kasmaya çalışıyor herzamanki gibi yine neyse siz neye inanmak isterseniz ona inanın ama battleeye gibi bir sisteme aptallar birbok yapamaz anca yaptım gibi gösterip kendini avutur ve primini kasar hadi eyw :D

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
emegı gecen emegı olmayan her keze tskler bn dedıydım demeyı sewmem ama cfg rc dosyası yapsanız buda yter lı bızlere ıhtımal warsa fuul hıle her zmn dıkkat ceker we bozar KLAY GELSİN

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
1 senedir iyi dayadık zuluya ama heğğğğğğğ adamlar artık delirdi xigncodeyi postaladılar oh iyi oldu xigncode gitti artık kurtulduk o boktan artık yeni nesil oyunların alayı battleeye olacak arkadaşlar yani biz ya seve seve yada sike sike battleeyeye karşı birşeyler geliştirecez ha bu ne kadar sürer bilemem ama bu işler zevk işi ne zaman can çekerse ozaman bir parça ısırırız ha birde youtubede falan sakat birisi var battleeye geçtigini sanıyor arkadaş prim kasmaya çalışıyor herzamanki gibi yine neyse siz neye inanmak isterseniz ona inanın ama battleeye gibi bir sisteme aptallar birbok yapamaz anca yaptım gibi gösterip kendini avutur ve primini kasar hadi eyw :D
reisim ellernize kollarınıza saglık bu zamana kadar hep sız calıstınız ve basardınız peki bi süre biz bu nalet sistemi ezene kadar sadece izleme hilesi cıkarmamız ımkansızmıdır zulu tr de ?

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
offfffffffffffffff sıkıldım beya 2018 hile olmucak dediklerinde inanmamışrım adamlar bir süreliğinede lsa kapattı hacki zize başarılar işş halledersiniz kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...