Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar biz memory hackersa özenerek bir hile grubu ortaya çıkardık ve çalışmalıramız başarı ustune başarı katıyordu ancak battleye belimizi buktu ve üst üste bizi yere yıktı memory hackers çözümünü bulamazsa artık zulada hile diye bir şey kalmaz biz piyasaaya hile surucektik removerhackers diye ama bu battleye çok kötü derecede ezdi hergun 6saat çalışma yapıyorduk şimdi 8e çıkardık memoryhackers size guvneiyoruz yapmazsanız bana bir şekilde ulaşın 2grup bir arada battel eye çalışmaları yapalım
BattleEYE Anti Hile olarak dünyada nam salmıştır. O yüzden artık zulada hile olmayacak. Olsa bile kullanan herkes anında ban yer. hile fixlenir kullanamaz hale gelir. bundan sora zulu devri bitti benim için hilesiz keyfi yok
Beyler 2 Yıldır Zulayı Oynuyorum hile olarak bu memory ile para fln almıyorlar elinize bedava hile veriyorlar neden 2 gün beklemiyorsunuz memory bırakmaz sizi yarı yolda korkmayın 2-3 gün hilesiz oynayın bi şey olmaz korkmayın şimdi bak battleeye yide almışlar korunucak bida fix zor yer hiç beklemek istemiyorsanız gidin parayla alın zulu hilesini katlanın ne diyeyim
beyler sınırsız mermi olsa güzel olmazmıydı editor biz zulucular olarak sınırsız mermi istiyoruz eger yapa biliyosanız bi yapınya tam adamı vurucam amk bi bakıyom mermi bitiyo bide herşey zamana bırakın beyler rica ediyorum sabırlı olun acale işe şeutan karışır