zulu hileye geçmiş olsunmu demeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
zulada pc banı nasıl kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Zulanın gelip gelmeyeceğiyle ilgili bir bilgim yok mahmut. Ama yılların bana verdiği tecrübeye dayanarak yabancıların battle eye yı sağ bırakmadığını söyleyebilirim. Yani geçilemeyecek güvenlik sistemi yoktur. Yüksek ihtimal Zulu adlı oyuna yabancılar çıkartma yapıcak, çünkü genellikle battle eye olan oyunları hedef alıyorlar. Çünkü o sistemi geçmek ve hileni undetected yapmak kolay olmuyor bu yüzden piyasa da battle eye oyunları için ücretsiz bir hile olmuyor. Bundan dolayı bu arkadaşlar hilelerini parayla çok rahat satabiliyorlar ve geniş kitlelere hitap edebiliyorlar. Battle Eye kullanan bir sistemde public yani free hile yapmak gerçekten riskli bir iş. Hile detect yediği anda tüm battle eye kullanan oyunlardan global ban yiyebilirsiniz. İşimiz zor, kesin konuşmak için çok erken. Mevzu battle eye bypasslamak değil, mevzu hileyi undetected yapıp koruyabilmek..
Kardes Öncelikle meraba 3 yildir bu siteyi takip ediyorum ve seviyorum ama keske kapatmasaydiniz hileyi bu gün zulada teke tek bir ölüm oyununa girdim ama baktimki adam hileci cikti adama hileyi sorunca sacma sapan siteler soyledi ve oyle siteler yoktu adam benimle bildigin dalga gecti cok sinirlerdim baya da sovmustum adama oyuzden lutfen su hileyi devam edin :'(

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Kardes Öncelikle meraba 3 yildir bu siteyi takip ediyorum ve seviyorum ama keske kapatmasaydiniz hileyi bu gün zulada teke tek bir ölüm oyununa girdim ama baktimki adam hileci cikti adama hileyi sorunca sacma sapan siteler soyledi ve oyle siteler yoktu adam benimle bildigin dalga gecti cok sinirlerdim baya da sovmustum adama oyuzden lutfen su hileyi devam edin :'(
tavırları kesin gibi gözüküyor ama bencede yeniden gözden geçirilse iyi olacak

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
zulu hilesini tekrar talep ediyoruz sayın yetkili arkadaşlar imkan varsa size inandık inanmaya sevmeye takibe devam işler yüzünden bazen uzak kalsak da olsun elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum seviliyorsun be memoryhackers

Üye
8 HİZMET YILI
bencede geri gelsin adamlar yapıyo bizmi yapamıcaz

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yabancıdan hack istemiyoruz! SİZDEN İSTİYORUZ gucunuzun farkindayiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...