Üye
aynn bide interneti telden alıyom internet paylaşımı kablo ile yapyıom reklam onayı olmuor nedne acaba ?
bende onu arıyorumeu felan çalıştıra bilen varmı
Dostum Zulayı Düzeltiver Sana Zahmet TS3 Gene Dolduherhangi bir virüs yoktur.
o eskidendi ebf sımdı oda olmuyoobeyler direk eu br serverine load diyorum onay sistemini yaptıktan sonra oyuna girdim oldu bende çok şaşırdım fakat tr serverde çalışıyor
oyun balarken degıl normal yapsalarda olur bencebeyler log hatası alırsanız tam oyun başlarken hilenin adını değiştirin mesela ben zulu koydum log vermedi.
düzgün bir şekilde ayarlıyorum oyuna giriyorum odaya girdikten veya bir süre geçtikten sonra Log hatası alıyorum, Yani XignCode3 hatası. Regedit'ten Xhunter1'i silmeme rağmen sorun tekrarlanıyor düzelmiy
Biriside insan Gibi bi cevap verse Keşke bütün mesajları okudum her biri bişey diyor neyin ne oldugunu anlamadım
Tamam Tr fix yedi Eu calısıyor ama eu denediğimizde hemen hemen herkeste aynı hata '' Seçmiş oldugunuz hile bu oyun versiyonu ile uyumlu değil '' Diyor Tr açılana kadar millet bununla idare etsin bunun Çözümü için yardım hepsi bu ..
AYNEN SANA HAK VERIYORUM BENCEDE EU YLA İDARE ETSEK GÜZELDİ ESKİDEN ÖYLE OLUYODU