Zulu Log Hatası Nasıl Kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aynn bide interneti telden alıyom internet paylaşımı kablo ile yapyıom reklam onayı olmuor nedne acaba ?

Üye
8 HİZMET YILI
zulu eu serverında ıdc games üzerinden giriyorum oyuna ama memory hacks progrramında çalışmasına rağmen zulu eu oyunda açamıyorum..control : ınsert tuşu aç kapa tr de..zulu eu da farklımı?

Bayan Tilki
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
@LeftSpace Özel Mesaj gönderemedim Kusura bakma. The Last Hope hakkında soru soracaktım.

Merhaba.

Hileyi düzgün bir şekilde ayarlıyorum oyuna giriyorum odaya girdikten veya bir süre geçtikten sonra Log hatası alıyorum, Yani XignCode3 hatası. Regedit'ten Xhunter1'i silmeme rağmen sorun tekrarlanıyor düzelmiyor.

Nasıl düzeltebilirim öneriniz var mı?

Üye
8 HİZMET YILI
Biriside insan Gibi bi cevap verse Keşke bütün mesajları okudum her biri bişey diyor neyin ne oldugunu anlamadım
Tamam Tr fix yedi Eu calısıyor ama eu denediğimizde hemen hemen herkeste aynı hata '' Seçmiş oldugunuz hile bu oyun versiyonu ile uyumlu değil '' Diyor Tr açılana kadar millet bununla idare etsin bunun Çözümü için yardım hepsi bu ..

Üye
8 HİZMET YILI
bende onuda demiyo..zulu eu çalışıyor..ama oyuna işlemiyo ..bütün tuşları denedim açamadım

Üye
8 HİZMET YILI
düzgün bir şekilde ayarlıyorum oyuna giriyorum odaya girdikten veya bir süre geçtikten sonra Log hatası alıyorum, Yani XignCode3 hatası. Regedit'ten Xhunter1'i silmeme rağmen sorun tekrarlanıyor düzelmiy
Biriside insan Gibi bi cevap verse Keşke bütün mesajları okudum her biri bişey diyor neyin ne oldugunu anlamadım
Tamam Tr fix yedi Eu calısıyor ama eu denediğimizde hemen hemen herkeste aynı hata '' Seçmiş oldugunuz hile bu oyun versiyonu ile uyumlu değil '' Diyor Tr açılana kadar millet bununla idare etsin bunun Çözümü için yardım hepsi bu ..
AYNEN SANA HAK VERIYORUM BENCEDE EU YLA İDARE ETSEK GÜZELDİ ESKİDEN ÖYLE OLUYODU

Üye
8 HİZMET YILI
Seçmiş oldugum hile bu sürümle uyumlu değil biri allah için yardım etsin zulada izleyenler var onlar nerden alıyor kardesim .

Üye
8 HİZMET YILI
DEMEKKİ OYUNDA O KADAR NOOBSUNUZ Kİ HİLEYE BAŞVURMUŞSUNUZ CEHENNEMDE GÖRECEM BEN SİZİ BAKIN CAYIR CAYIR NASIL YANIYORSUNUZ İNŞ İNTERNET BANI YERSİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...