zulu , wolftü Dword Ne Zaman Gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Gözüm Yollarda kaldı ya 17.01.22.00 da paylasılcak dediniz Hayla Paylasılmadı Çok Sabırsızlandım Bayadırda Bunu Bekliyorum ne zaman paylasıcaksınız söylerseniz sevinirim

İYİ ÇALIŞMALAR :)

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
bir sorun varki paylasmıyoruz sorunlu kullanmak istiyorsanız paylasırız bekleyemiyorsanızda banlarız sıkıntı yok

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Hocam dün dediniz saat 22:00 da paylaşılacak sonra dediniz loader de bazı hatalar fark ettik yarın 22:00 ertelediniz ve şuan saat 23:40 nerde kaldı bunun 22:00 ı ?anlıyorum işiniz zor sizleri çok seviyoruz ama biraz daha çabuk olsanız daha iyi olur Saygılarımla...

Üye
10 HİZMET YILI
Beyler sizin burada yaptığınız saygısızlık adamlar daha iyisi için uğraşırken siz bilgisayar başında keyifle hileyi bekliyorsunuz adamlar para ile satılan hileyi bedavadan veriyon azıcık SAYGI ve SABIR !

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: zulu , wolftü Dword Ne Zaman Gelecek

N*w' Alıntı:
CauS' Alıntı:
bir sorun varki paylasmıyoruz sorunlu kullanmak istiyorsanız paylasırız bekleyemiyorsanızda banlarız sıkıntı yok

Tamam sorunluyu kullanmak istiyorum.

BİRAZDAN PAYLAŞIYORUZ AMA SEN KULLANAMICAKSIN GG

Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: RE: zulu , wolftü Dword Ne Zaman Gelecek

TheDead' Alıntı:
Beyler sizin burada yaptığınız saygısızlık adamlar daha iyisi için uğraşırken siz bilgisayar başında keyifle hileyi bekliyorsunuz adamlar para ile satılan hileyi bedavadan veriyon azıcık SAYGI ve SABIR !

Katılıyorum.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...