Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
büyük ihtimalle sbyte detect 250 saat oynadığım hesap topluluk sunucusunda takılırken birden vac ban yedi
bi de hilenin konusu yılda bir anca güncelleniyo hile detect mi güncellendi mi hiç bir bilgi yazmıyo
Hiç VAC yemedim hep overwatch ile ban yedim hile undetected tabi mevlana falan açmazsanız. Ben legit oynuyorum
Post automatically merged:
Hocam eğer fullerseniz ban yeme olasılığınız çok yüksek. Eninde sonunda bu hile de fixlenecek çünkü sürekli birileri kullanmakta, eğer ayarları fullerseniz hilenin tespiti daha kolay olacaktır. O nedenle diğer sefere ayarları fullemek yerine kararında bırakmanız daha mantıklı olacaktır.
ben ilk kullandıgımda baya abartmıştım ondan ban yedim ama şuan legit kullanıyorum ve aylardırda ban yemedim bir problem yok bende.
büyük ihtimalle sbyte detect 250 saat oynadığım hesap topluluk sunucusunda takılırken birden vac ban yedi
bi de hilenin konusu yılda bir anca güncelleniyo hile detect mi güncellendi mi hiç bir bilgi yazmıyo
ilenin konusu yılda bir anca güncelleniy
önceden bir pc den vac ban yenildiyse hwid kara listeye alınır log toplanır report yedikten sonra duruma göre 1 hafta 1 aya kadar enjekte edilmiş bir şey varsa oyuna banlanırsınız bu kadar basit.