hocam eline sağlık format atmadan benim sürüm düşürmem lazımdı sayende yapıcamMerhaba, biliyorsunuz forumda çoğu kişi hileyi kullanabilmek için sürüm değiştirmeye çalışıyor ve bunun için format atmak zorunda kalabiliyor . Şimdi size formatsız nasıl Windows 10 ISO'su yükleyip kurabileceğinizi göstereceğim .
Öncelikle aşağıda verdiğim linkten dosyayı indiriyoruz , ardından zip'in içindeki klasörü çıkartıyoruz ve içindeki "MediaCreationTool.bat" adlı bat dosyasını açıyoruz
bat dosyası açıldıktan sonra biraz bekleyiniz ve sürüm seçme yerinin gelmesini bekleyiniz ( Bilgisayarınızın hızına göre açılma hızı değişkenlik gösterebilir )
Ekli dosyayı görüntüle 85372
Fotoğrafdaki sürüm seçme yeri açıldıktan sonra geçmek istediğiniz sürüme tıklayın,
Ekli dosyayı görüntüle 85373
Buradan "Auto USB" yerine basıp select derseniz akabinde size usb seçtirir ve seçtiğiniz usb'ye windows'u yükler sonrasında usb ile formatlı sürüm değiştirebilir ve temiz kurulum yapabilirsiniz .
Fakat Bizi ilgilendiren konu "Formatsız Nasıl Sürüm Değiştirilir "
Formatsız bir sürüm geçişi yapmak için "Auto ISO" yazan yere basın, sonrasında bu yer kapanıp tekrar cmd açılacak ve ISO'yu yüklemeye yüklemeye başlayacaktır .
Ekli dosyayı görüntüle 85374
Burası açıldıktan sonra bazı yüklemeler olacak ve PC'niz birkaç kere yeniden başlatılacak ortalama "2 Saat 30 Dakika" gibi bir süre alan bu kurulumdan sonra windows sürümünüz değişmiş olacaktır , iyi kullanımlar dilerim .
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
maksat oyunları vs tekrar yüklemekle uğraşmamak zaten dostum yoksa formatta atarsınFormat atmış kadar oluyoruz ama yine de eline sağlık.
şuan öyle bir özellik yok fakat belki ileride çıkabilir .Win 11 için de yapılablir mi bu tarz
hocam kurdum c ye olmadıHangi dll hatalarını alıyorsun dostum iletebilirsin , sorunu düzeltmek için konudaki yerden iso yükleyip tekrar deneyebilirsin sorunun çözümü olabilir .
"windowsold. " klasöründen bahsediyorsunuz hocam sanırım fakat bu dosyanın olacağını belirtmeme gerek olmadığını düşündüm ne olur ne olmaz eski sürüme geçmek isterlerse geçsinler diye . herkes biliyordur windowsold'u diye düşünüyorum ayrıca ekstra bilgilendirmeyi arkadaşlara yaptığınız için teşekkür ederim .Muhtemelen konu içeriğinde gerekli bilgilendirme verilmemiş ama ben uyarımı burdan yapayım eğer formatsın windows kurarsanız sisteminizde 2 tane windows kurulu olacaktır.
eski mesajını bulamadım dostum ne ile alakalı yazmıştın .hocam kurdum c ye olmadı
ben kurdum ama olmadı"windowsold. " klasöründen bahsediyorsunuz hocam sanırım fakat bu dosyanın olacağını belirtmeme gerek olmadığını düşündüm ne olur ne olmaz eski sürüme geçmek isterlerse geçsinler diye . herkes biliyordur windowsold'u diye düşünüyorum ayrıca ekstra bilgilendirmeyi arkadaşlara yaptığınız için teşekkür ederim .
Post automatically merged:
eski mesajını bulamadım dostum ne ile alakalı yazmıştın .