Arkadaşlar solo q da bildiğiniz gibi taşımak zor buna nazaran flexde oyun bilgisi daha yüksek ve feedleyenler daha az bu yüzden flex kasmak istiyorum tek basıma oynuyorum hangi çarlarla diaya kadar rahat çıkabilirim top lane oynuyorum.
5 kisilik iyi oynayan bir takim bulurusan cok rahat rank kasabilirsinArkadaşlar solo q da bildiğiniz gibi taşımak zor buna nazaran flexde oyun bilgisi daha yüksek ve feedleyenler daha az bu yüzden flex kasmak istiyorum tek basıma oynuyorum hangi çarlarla diaya kadar rahat çıkabilirim top lane oynuyorum.
mordecai solo q ezer geçer ben mid lane bile mordacai oynuyorum olaf gelmediği sürece herkesi keserArkadaşlar solo q da bildiğiniz gibi taşımak zor buna nazaran flexde oyun bilgisi daha yüksek ve feedleyenler daha az bu yüzden flex kasmak istiyorum tek basıma oynuyorum hangi çarlarla diaya kadar rahat çıkabilirim top lane oynuyorum.