Hile çalışırsa söylermisin banaAnladım saol
Hile çalışırsa söylermisin banaAnladım saol
evet normalde paralı ama bu ***** versiyonuDostum bu hile paralı degilmiydi yoksa adımı tanıdık geldi ?
hayır olmuyor bendedeWh falan sizde çalışıyormu
Hacker : Bilgisayar korsanı şahsî bilgisayarlara veya çeşitli kurum ve kuruluşlara ait bilgisayarlara ve ağlara izinsiz olarak giriş yapan kişi.BEYLER BAŞLATILAMADI HATASI VERİYOR DENEMEYİN SAYFANIN HACKERLERİ SİZE BİLGİ VERMEDEN ELİNİZDE PATLAMASIN SAYGILAR...
Dibine kadar belli edersen tabiki de VAC yersin konuyu baltalama lütfen.VAC BAN YİYORSUNUZ ARTIK BEN YEDİM KULLANMAYN
biki de
dibine kadar belli etmedim ki rank maçına bile girmedim topluluk sunucusunda oynuyordum vac yedim bi anda oyundan attı ?Dibine kadar belli edersen tabiki de VAC yersin konuyu baltalama lütfen.
Kanıtlayabilirmisin ?dibine kadar belli etmedim ki rank maçına bile girmedim topluluk sunucusunda oynuyordum vac yedim bi anda oyundan attı ?
Hile açıyorsan Vac yemeyi illaki göze alıyorsundurMerak ettiğim şey şu ben bu hileyi açıyorum kullanıyorum 5 6 saat ban yemiyorum ama siz tek maçta ban yiyorsunuz bu başarıdır tebrik ediyorum.
Reis bi ilgilenebilirmisin Eskiden hilen wh falan çalışıyordu ne olduysa güncelledikten sonra wh de çalışmıyor legitte ama trigger falan çalışıyor ?Merak ettiğim şey şu ben bu hileyi açıyorum kullanıyorum 5 6 saat ban yemiyorum ama siz tek maçta ban yiyorsunuz bu başarıdır tebrik ediyorum.
Hileyi ben kodlamadım kırması bana ait sadece, yapımcısı ne zaman günceller ise o zaman güncellerim bende.Hile açıyorsan Vac yemeyi illaki göze alıyorsundur
Post automatically merged:
Reis bi ilgilenebilirmisin Eskiden hilen wh falan çalışıyordu ne olduysa güncelledikten sonra wh de çalışmıyor legitte ama trigger falan çalışıyor ?
hesabım unranked kanıtlayabilirim daha önce hiç rekabetçi girilmedi ?Kanıtlayabilirmisin ?
hileyi dibine vur tabiki VAC yersin legit oynasaydın yemeseydin banVAC BAN YİYORSUNUZ ARTIK BEN YEDİM KULLANMAYN
dostum bende hile acılıyor hile menüsünde ayarları yapıyorum aktif olması için save dedigimde oyunu direk kapatıyor yardımcı olabilme ihtimalin varmıArkadaşlar hile stabil olarak çalışmaktadır, hata alıyorsanız driver güncelleyin daha sonrasında da adımları tekrar uygulayın!