Çalışmıyor EzGlobal CSGO Hack 2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile stabil olarak çalışmaktadır, hata alıyorsanız driver güncelleyin daha sonrasında da adımları tekrar uygulayın!

Üye
7 HİZMET YILI
BEYLER BAŞLATILAMADI HATASI VERİYOR DENEMEYİN SAYFANIN HACKERLERİ SİZE BİLGİ VERMEDEN ELİNİZDE PATLAMASIN SAYGILAR...

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
BEYLER BAŞLATILAMADI HATASI VERİYOR DENEMEYİN SAYFANIN HACKERLERİ SİZE BİLGİ VERMEDEN ELİNİZDE PATLAMASIN SAYGILAR...
Hacker : Bilgisayar korsanı şahsî bilgisayarlara veya çeşitli kurum ve kuruluşlara ait bilgisayarlara ve ağlara izinsiz olarak giriş yapan kişi.

Hata : Çözümü mevcut olan "SABIR" isteyen işlere verilen genel ad.

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Merak ettiğim şey şu ben bu hileyi açıyorum kullanıyorum 5 6 saat ban yemiyorum ama siz tek maçta ban yiyorsunuz bu başarıdır tebrik ediyorum.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Merak ettiğim şey şu ben bu hileyi açıyorum kullanıyorum 5 6 saat ban yemiyorum ama siz tek maçta ban yiyorsunuz bu başarıdır tebrik ediyorum.
Hile açıyorsan Vac yemeyi illaki göze alıyorsundur
Post automatically merged:

Reis bi ilgilenebilirmisin Eskiden hilen wh falan çalışıyordu ne olduysa güncelledikten sonra wh de çalışmıyor legitte ama trigger falan çalışıyor ?

Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Hile açıyorsan Vac yemeyi illaki göze alıyorsundur

Reis bi ilgilenebilirmisin Eskiden hilen wh falan çalışıyordu ne olduysa güncelledikten sonra wh de çalışmıyor legitte ama trigger falan çalışıyor ?
Hileyi ben kodlamadım kırması bana ait sadece, yapımcısı ne zaman günceller ise o zaman güncellerim bende.

Üye
7 HİZMET YILI
hileyi acılıyor fakat save diyince oyundan atıyır

Arkadaşlar hile stabil olarak çalışmaktadır, hata alıyorsanız driver güncelleyin daha sonrasında da adımları tekrar uygulayın!
dostum bende hile acılıyor hile menüsünde ayarları yapıyorum aktif olması için save dedigimde oyunu direk kapatıyor yardımcı olabilme ihtimalin varmı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...