%0 vac ihtimali olan hile [PAYLAŞILDI]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
OBS plugini, ayrıca 2.5 yıldır da yok. 1 yıl olmadı daha. :)
Offsetsleri düzenleyebiliyorsunuz, güncelliği konusunda sıkıntınız olmasın. :D
LUA ile yazılmış.

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
%0 değildir , ban yemek sana kalmış bir şey belli etmene bağlı

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sağlam bir güncelleme gelir de signatureler değişirse o zaman anlarsın. Public yapıp paylaşırsam da sürekli aynı build olucağından bi süre sonra vac yer şu an tek başına kullandığın için yemedin (3-5-10 kişi de bu ek başına sınıfına giriyor)

Şahsen forumda onbinlerce kullanıcılık hile işletmiş biri olarak söylüyorum (eski konularıma kolayca bakabilirsin) sürekli yeni build gerekli. Onu da ancak sürekli güncelleyerek veya rebuilder serveri ile halledersin. Veya ben bir ara 1-2 günlüğüne md5 changer aktif etmiştim öyle...
Post automatically merged:

OBS plugini, ayrıca 2.5 yıldır da yok. 1 yıl olmadı daha. :)
Offsetsleri düzenleyebiliyorsunuz, güncelliği konusunda sıkıntınız olmasın. :D
LUA ile yazılmış.
Obs plugini olduğunu bilmiyordum bir önceki yorumumu görmezden gelebilirsin silmicem ki başka arkadaşların işine yarasın. Obs plugini de uc de ve çok yerde paylaşıldı zaten. Ona da bir çözüm bulunur ileride...

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Sağlam bir güncelleme gelir de signatureler değişirse o zaman anlarsın. Public yapıp paylaşırsam da sürekli aynı build olucağından bi süre sonra vac yer şu an tek başına kullandığın için yemedin (3-5-10 kişi de bu ek başına sınıfına giriyor)

Şahsen forumda onbinlerce kullanıcılık hile işletmiş biri olarak söylüyorum (eski konularıma kolayca bakabilirsin) sürekli yeni build gerekli. Onu da ancak sürekli güncelleyerek veya rebuilder serveri ile halledersin. Veya ben bir ara 1-2 günlüğüne md5 changer aktif etmiştim öyle...
Post automatically merged:

Obs plugini olduğunu bilmiyordum bir önceki yorumumu görmezden gelebilirsin silmicem ki başka arkadaşların işine yarasın. Obs plugini de uc de ve çok yerde paylaşıldı zaten. Ona da bir çözüm bulunur ileride...
Bare bukadar ne olduğunu açıkladınız paylaşıyım **

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kullanıcı sayısına endeksli bir durum bu ona göre fix yiyebilir

ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İnş doğrudur dediklerin 2.5 yıl az bir süre değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...