Obs plugini olduğunu bilmiyordum bir önceki yorumumu görmezden gelebilirsin silmicem ki başka arkadaşların işine yarasın. Obs plugini de uc de ve çok yerde paylaşıldı zaten. Ona da bir çözüm bulunur ileride...OBS plugini, ayrıca 2.5 yıldır da yok. 1 yıl olmadı daha.
Offsetsleri düzenleyebiliyorsunuz, güncelliği konusunda sıkıntınız olmasın.
LUA ile yazılmış.
Bare bukadar ne olduğunu açıkladınız paylaşıyım **Sağlam bir güncelleme gelir de signatureler değişirse o zaman anlarsın. Public yapıp paylaşırsam da sürekli aynı build olucağından bi süre sonra vac yer şu an tek başına kullandığın için yemedin (3-5-10 kişi de bu ek başına sınıfına giriyor)
Şahsen forumda onbinlerce kullanıcılık hile işletmiş biri olarak söylüyorum (eski konularıma kolayca bakabilirsin) sürekli yeni build gerekli. Onu da ancak sürekli güncelleyerek veya rebuilder serveri ile halledersin. Veya ben bir ara 1-2 günlüğüne md5 changer aktif etmiştim öyle...
Post automatically merged:
Obs plugini olduğunu bilmiyordum bir önceki yorumumu görmezden gelebilirsin silmicem ki başka arkadaşların işine yarasın. Obs plugini de uc de ve çok yerde paylaşıldı zaten. Ona da bir çözüm bulunur ileride...