1 Aylık Mining Tecrübem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Başlangıca göre güzel bir para peki faturan ne kadar geldi tam olarak ekran kartın şimdi nasıl kar zarar oranın nasıl

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ekran Kartını Çok yoruo ama reis onu napcaz 2 veya 3 ay daha devam etsen ekran kartı finiş verir ama full ayardamı kullanıon ekran kartını miningde
Kanka 3 sene kadar bir süre hiç kapatılmadan mining yapan kartlar var, testlere sokulduğunda neredeyse ilk günkü performansını veriyorlar. 3 seneye kıyasla 1 ay mining yapılan karta hiçbir şey olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ben Kısacası Yararlı Olmuş Diyorum

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Başlangıca göre güzel bir para peki faturan ne kadar geldi tam olarak ekran kartın şimdi nasıl kar zarar oranın nasıl
Ekran kartının performansında herhangi bir değişiklik yok, faturada 70-90 TL arası bir kabarma oldu kâr oranı gayet iyi :D

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
teşekkürler reiss <3

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben de başlamayı düşünüyorum bilgin ve tecrüben yardımcı oldu teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Düşük sistemle yapılmalı mı sizce mining ?

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
laptop ile mining yapılabilir mi konuya tam hakim değilim ama bende evde olmadığım zamanlar bilgisayarı açık bırakıp yapmayı düşünüyorum. Bilgisayara zararı olur mu ?

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
laptop ile mining yapılabilir mi konuya tam hakim değilim ama bende evde olmadığım zamanlar bilgisayarı açık bırakıp yapmayı düşünüyorum. Bilgisayara zararı olur mu ?
Evet yapılabilir, arkadaşım yapıyor RTX 2060 ekran kartlı laptopu var fakat masaüstü versiyonlarına göre çok daha az kazanç sağlıyor. Her türlü kâr yaptırır ama hem kazanç düşük olur hem de süre uzar.
Post automatically merged:

Gider hariç kazancınmı yoksa sadece kazanç mı
Gider hariçti bu elektrik yaklaşık 80 TL civarı geldi 30 günlük miningde. Yani evimizde kullanılan elektrik normalin 80 tl kadar üstünde geldi onu da mininge saydım.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
güzel tesadüf oldu bende eth mining yaptım tam 1 ay oldu gün içinde sadece 1-2 saat geceleri ise 5-6 saate kadar maden kazdım ether mine ile yaptım 1660s ile ortalama 28.9mhz ile kazdım tam bir ay oluyor ve 202tl ödeme aldım. Ufak bi sorum olucak nasıl btc mining yaptın? rig olmadan btc kazılamıyor diye biliyorum.

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
güzel tesadüf oldu bende eth mining yaptım tam 1 ay oldu gün içinde sadece 1-2 saat geceleri ise 5-6 saate kadar maden kazdım ether mine ile yaptım 1660s ile ortalama 28.9mhz ile kazdım tam bir ay oluyor ve 202tl ödeme aldım. Ufak bi sorum olucak nasıl btc mining yaptın? rig olmadan btc kazılamıyor diye biliyorum.
Nicehash sitesinin minerıyla yaptım tabii onun içinde pluginler var direkt miner ismi istersen lolMiner onu da nicehash bakiyesine ordan da Btcturke aktardım ve öyle çektim parayı
günlük 8 saat civarı kazdı ortalama 38MH/s hızla 1 ayın sonunda aldım ödememi.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Nicehash sitesinin minerıyla yaptım tabii onun içinde pluginler var direkt miner ismi istersen lolMiner onu da nicehash bakiyesine ordan da Btcturke aktardım ve öyle çektim parayı
günlük 8 saat civarı kazdı ortalama 38MH/s hızla 1 ayın sonunda aldım ödememi.
hmm peki eth ile btc arasında kazandığın para eş değer oluyormu

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ne kadar kar elde ettin elektrik faturası ne kadar geldi ve ekran kartı yoruldu mu yıprandı mi performans olarak düşüş oldu mu ekran kartında

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ne kadar kar elde ettin elektrik faturası ne kadar geldi ve ekran kartı yoruldu mu yıprandı mi performans olarak düşüş oldu mu ekran kartında
Dostum 6 sayfa yorum var 3 sayfasında bu dediklerine cevap verdim ama sana da yazayım.

Ekran kartının performansında en ufak düşüş yaşamadım zira 2-3 sene mining yapan ekran kartları var onlar bile zarar görmeden çıkıyorlar bu işten.
510 TL tam kazanç var bunun 80 TL'si elektriğe gitti.

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Evet yapılabilir, arkadaşım yapıyor RTX 2060 ekran kartlı laptopu var fakat masaüstü versiyonlarına göre çok daha az kazanç sağlıyor. Her türlü kâr yaptırır ama hem kazanç düşük olur hem de süre uzar.
Post automatically merged:

Gider hariçti bu elektrik yaklaşık 80 TL civarı geldi 30 günlük miningde. Yani evimizde kullanılan elektrik normalin 80 tl kadar üstünde geldi onu da mininge saydım.
benim laptopun ekran kartı 1050 ama olur mu :D

Üye
5 HİZMET YILI
500TL için ekran kartı sömürmek mantıklımı bilemedim bir kısmıda elektirik gitse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...