ayn öyle yoksa rx 5600xt ile imkansız böyle para çıkarması sadece gece içinkardeşim sabaha kadar açık bırakmış gelmiştir 300 tl 500 tl
Kanka 3 sene kadar bir süre hiç kapatılmadan mining yapan kartlar var, testlere sokulduğunda neredeyse ilk günkü performansını veriyorlar. 3 seneye kıyasla 1 ay mining yapılan karta hiçbir şey olmaz.Ekran Kartını Çok yoruo ama reis onu napcaz 2 veya 3 ay daha devam etsen ekran kartı finiş verir ama full ayardamı kullanıon ekran kartını miningde
Ekran kartının performansında herhangi bir değişiklik yok, faturada 70-90 TL arası bir kabarma oldu kâr oranı gayet iyiBaşlangıca göre güzel bir para peki faturan ne kadar geldi tam olarak ekran kartın şimdi nasıl kar zarar oranın nasıl
Evet yapılabilir, arkadaşım yapıyor RTX 2060 ekran kartlı laptopu var fakat masaüstü versiyonlarına göre çok daha az kazanç sağlıyor. Her türlü kâr yaptırır ama hem kazanç düşük olur hem de süre uzar.laptop ile mining yapılabilir mi konuya tam hakim değilim ama bende evde olmadığım zamanlar bilgisayarı açık bırakıp yapmayı düşünüyorum. Bilgisayara zararı olur mu ?
Gider hariçti bu elektrik yaklaşık 80 TL civarı geldi 30 günlük miningde. Yani evimizde kullanılan elektrik normalin 80 tl kadar üstünde geldi onu da mininge saydım.Gider hariç kazancınmı yoksa sadece kazanç mı
Nicehash sitesinin minerıyla yaptım tabii onun içinde pluginler var direkt miner ismi istersen lolMiner onu da nicehash bakiyesine ordan da Btcturke aktardım ve öyle çektim parayıgüzel tesadüf oldu bende eth mining yaptım tam 1 ay oldu gün içinde sadece 1-2 saat geceleri ise 5-6 saate kadar maden kazdım ether mine ile yaptım 1660s ile ortalama 28.9mhz ile kazdım tam bir ay oluyor ve 202tl ödeme aldım. Ufak bi sorum olucak nasıl btc mining yaptın? rig olmadan btc kazılamıyor diye biliyorum.
hmm peki eth ile btc arasında kazandığın para eş değer oluyormuNicehash sitesinin minerıyla yaptım tabii onun içinde pluginler var direkt miner ismi istersen lolMiner onu da nicehash bakiyesine ordan da Btcturke aktardım ve öyle çektim parayı
günlük 8 saat civarı kazdı ortalama 38MH/s hızla 1 ayın sonunda aldım ödememi.
Dostum 6 sayfa yorum var 3 sayfasında bu dediklerine cevap verdim ama sana da yazayım.Ne kadar kar elde ettin elektrik faturası ne kadar geldi ve ekran kartı yoruldu mu yıprandı mi performans olarak düşüş oldu mu ekran kartında
benim laptopun ekran kartı 1050 ama olur muEvet yapılabilir, arkadaşım yapıyor RTX 2060 ekran kartlı laptopu var fakat masaüstü versiyonlarına göre çok daha az kazanç sağlıyor. Her türlü kâr yaptırır ama hem kazanç düşük olur hem de süre uzar.
Post automatically merged:
Gider hariçti bu elektrik yaklaşık 80 TL civarı geldi 30 günlük miningde. Yani evimizde kullanılan elektrik normalin 80 tl kadar üstünde geldi onu da mininge saydım.
6 gb ve üstü ekran kartlarında yapılıyor dostumbenim laptopun ekran kartı 1050 ama olur mu![]()