Çözüldü 100 Mbps internet ile Steam'de düşük indirme hızı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Türk Telekom 100 Mbps kullanıyorum. 90 Mbps çekiyor Steam'den. Bir oyun indirirken 1 Mbps altına düşüyor. Nasıl halledebilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
ilk önce steamde indirme hızı limitini 200mbps yap eğer olmuyorsa modemi resetle ve internetinin panelini kontrol et eğer sorun hala devam ediyor ise türk telekom müşteri hizmetleri ile iletişime geçmelisin ben de bu sorunu yaşıyordum müşteri hizmetlerini azarlayınca düzeldi tavsiye ederim
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ilk önce steamde indirme hızı limitini 200mbps yap eğer olmuyorsa modemi resetle ve internetinin panelini kontrol et eğer sorun hala devam ediyor ise türk telekom müşteri hizmetleri ile iletişime geçmelisin ben de bu sorunu yaşıyordum müşteri hizmetlerini azarlayınca düzeldi tavsiye ederim

Çözüm
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Epicten de indirme yapar mısın sorunun senden mi yoksa steam aplikasyonundan mı kaynaklı olduğunu öğrenmemiz gerekiyor.

☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Google uzerinden speed test telekom sayfasina gir indirme hizi steamdeki ile ayniysa musteri hizmetlerini ara ama farkli ise steamden kaynaklidir

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Siz oyun indirirken arkada herhangi birisi indirme yapıyor mu ya da yüksek çözünürlükte video izliyor mu? Bunlar da önemli. Belki hızınızın düşmesine sebep olan şeyler bunlar.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hocam burdaki tek çözüm türk telekom müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...