Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer ki paketiniz sadece kotalıysa, çoğu zaman internet bağlantınız kesilir fakat kesilmezse faturanızda ciddi bir artış olur.
Fakat büyük ihtimalle kotalı değildir hızınız, sınırsız bir tarifeniz varsa AKK'de 2019'da kalktığına göre fatura neyse o gelir. Herhangi bir artış yansımaz.
Kotalıysa terletirler.
Sınırsız tarife kullanıyorsan sorun olmaz.
Bunu nasıl bilmiyosun anlamadım. müşteri hizmetlerini ara istersen veya imzaladığın sözleşmeye falan bak.
Eğer kotasız tarifeye sahipseniz bir sorun çıkartmaz. Ben bir haftada 3 kez gta 5'i indirmiştim. Kotasız olduğuna dikkat etmelisin. Tarifeyi aşarsan ya kısıtlanır ya da fazladan para girer. Fakat bu telefon değil internet olayı bu kısımda çok farklı bizim eskiden kotalı iken internetin kotası dolduğunda ( 75 gb kota ise ben 76 gb kullandığımda) internetinizin kotasını aşmış bulunmaktasınızdır diğer aya kadar internetinizin hızı kısıtlanacaktır tarzında mesaj geliyordu. Türk telekom kullanıyorum.
Kota artık kalmadı dostum gerçi türknette yıllardır yoktuda olsun .d faturana yansımamasını istiyorsan müşteri hizmetlerinden başka çözüm yok vede aşma durumunda zaten hızın düşecektir üstelik 100 gb oyunda yani şöyle söyliyim 75-80-85 gb küsürlerinde internet kullanıyorsan sözleşmeni iptal et zaten.
Müşteri temsilcini arayıp sormanı tavsiye ederim, kotalar kalktı ama Akıllı paket özellikleri devreye girdi belirli bir kota sonrası aşım olmaz ama internet bağlantın kesilir her ayın başında yenilenir istersen bi ara sor
İnternetiniz kotalıysa yansır, kotalı değilse yansımaz. Önceden AKK vardı hız yavaşlatılmasına gidiliyordu artık o da yok. Kısacası paketiniz kotalı değilse yansımaz. Topic locked.