10dk BAN'ın 3 Ay'a Dönüşmesi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
oynuyorum 10dk ban yiyorum, hesap açıldıktan sonra tekrar oynuyorum, yine 10dk ban yiyorum. Üçüncü kez girip oynayıp ban yediğimde 3 ay ban yiyorum".

son bir kaç haftadır 5-6 adet hesap açtım, hepsinde aynı döngü bu şekilde.

benden başka bunu yaşayan var mı?

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kara listeye alınmışsın dostum oyunu tamamen her şeyiyle beraber kaldırıp tekrar yüklemeyi dene.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kara listeye alınmışsın dostum oyunu tamamen her şeyiyle beraber kaldırıp tekrar yüklemeyi dene.

"temp" dosyasını komple sildim, pubg mobile'i komple sildim &temp& kısmındaki dosyalarıda komple sildim, yeniden download edip kurdum fakat sonuç aynı, o değil bu saydığım banları çeşitli hileler kullanarak yedim, fakat aylarca kullandığım memory ve diğer bir hile daha var, bu ikisini aylardır kullanıyorum normalde ban attırmıyorlar, bu ban attırmayan hileler bile ban attırmaya başladı.
Yeniden kurulum işe yaramadı yani kısacası. Veya başka temizlemem gereken bir dosya var mıydı bilmediğim

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
"temp" dosyasını komple sildim, pubg mobile'i komple sildim &temp& kısmındaki dosyalarıda komple sildim, yeniden download edip kurdum fakat sonuç aynı, o değil bu saydığım banları çeşitli hileler kullanarak yedim, fakat aylarca kullandığım memory ve diğer bir hile daha var, bu ikisini aylardır kullanıyorum normalde ban attırmıyorlar, bu ban attırmayan hileler bile ban attırmaya başladı.
Yeniden kurulum işe yaramadı yani kısacası. Veya başka temizlemem gereken bir dosya var mıydı bilmediğim
Belki kullandığın diğer hile programını veya kalıntılarını tespit ediyordur. O programı tamamen temizlemeyi deneyebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dostum pcni formatlayip dene ancak save alma önemli bir kaç dosyanı al başka bir şey alma

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
hwid değiştirmeyi dene hwid ve ip karalisteye alınmış ise böyle sorunlar olabiliyor

Üye
7 HİZMET YILI
10 yıl ban yedi ne yapmalıyım
Post automatically merged:

memory hack neden çalışmıyor ekrana geliyor ama gözükmüyo oyundakiler

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...