Çalışmıyor [11.1] LazySharp - League Of Legends Script | January 2021

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hile tuşlarına basıyorum çalışmıyor
Post automatically merged:

Kullanımını detaylıca anlatan bir video gelirse güzel olur
dostum açtıktan sonra f5 f6 yaparsan alldraw mode olur yani herşeyin mesafesini düşmanların ataklarını görürsün shift tuşu ile oyunda script ayarlamaları yapabilirsin ancak şu an sanırım bakım veya o tarz bir sorun var oyunu açarken ilk önce project dosyayı açıcaksın daha sonra MH UI New Betaya girip league of legends dosyasına giriceksin daha sonra oradan dosyaya tıklayıp yükle diyiceksin bu sırada arkaplandaki project dosyayla birleşip injectliyicek oyunda şu an açı kdeğil o yüzden sıkıntı

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hesabı onaylı yapman lazım dostum üstüne ek ayarları da yapmayı öğrendim 2 güne arkadaşlar isteyen olursa köpek gibi dodgelama tüyoları veririm ikisinde de illa banı yiyiceksiniz benimkinde daha pro oluyorsunz :))
Hilenin ayarlarından mı bahsediyorsun ? Eğer öyleyse dinleyebilirim neler olduğunu

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hilenin ayarlarından mı bahsediyorsun ? Eğer öyleyse dinleyebilirim neler olduğunu
arkadaşlar shifte basıp evadeye gelip oradan evade derecelerini şampiyonların skillerine göre ayarlayabiliyorsunuz doğal olarak aşırı bell,i olmasın diye genelde çoğu normal ve high ayarlı siz onları very high yaparsanız daha iyi dodgelersiniz ve sizin skillerinizin de vurma ayarları var onları da sadece very high e alın dash a değil dashda vurmuyor sanırsam... bu kadar hile düzelirse detaylı anlatıcam...

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar shifte basıp evadeye gelip oradan evade derecelerini şampiyonların skillerine göre ayarlayabiliyorsunuz doğal olarak aşırı bell,i olmasın diye genelde çoğu normal ve high ayarlı siz onları very high yaparsanız daha iyi dodgelersiniz ve sizin skillerinizin de vurma ayarları var onları da sadece very high e alın dash a değil dashda vurmuyor sanırsam... bu kadar hile düzelirse detaylı anlatıcam...
aga düzeldimi sizde yükle yeri

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
dostum açtıktan sonra f5 f6 yaparsan alldraw mode olur yani herşeyin mesafesini düşmanların ataklarını görürsün shift tuşu ile oyunda script ayarlamaları yapabilirsin ancak şu an sanırım bakım veya o tarz bir sorun var oyunu açarken ilk önce project dosyayı açıcaksın daha sonra MH UI New Betaya girip league of legends dosyasına giriceksin daha sonra oradan dosyaya tıklayıp yükle diyiceksin bu sırada arkaplandaki project dosyayla birleşip injectliyicek oyunda şu an açı kdeğil o yüzden sıkıntı
Hile Bende Çalışıyor Yeni Girdimde Tek Hile Adam Gösterme Mesafemi Kombo falanda var farm hares diyo X C V Tuşları Basıyorum Bişey Olmuyo

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Hile Bende Çalışıyor Yeni Girdimde Tek Hile Adam Gösterme Mesafemi Kombo falanda var farm hares diyo X C V Tuşları Basıyorum Bişey Olmuyo
basılı tutucaksın dostum yoksa ayarları bir kontrol et derim dili ingilizceye çevirerek ve nasıl indirebildin bizde yükle butonu çıkmıyor? anlatırsan çok mutlu olurum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Çıkmıyorsa Memory Sitesini Açık Tut MH UI Ya Bas Tekrar Dene

xprocet ide aç

O tuşlardan herhangi birine basılı tutunca mausu takip ediyor
Dostum o yükle butonu nasıl geliyor Allah aşkına söyle bir hile indiremiyorum ya.

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Dostum o yükle butonu nasıl geliyor Allah aşkına söyle bir hile indiremiyorum ya.
Oyuna giriyom xprocet i açıyom ismi neyse yazamadım :D memory sitesine giriyom mh uı ye basıyom mh uı ye basınca bide ordan üyelik girişi var üstte o girişi kontrol edin giriliyse basın lol kısmına assa inin üstüne basın yazan yere yükle diye çıkıyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Oyuna giriyom xprocet i açıyom ismi neyse yazamadım :D memory sitesine giriyom mh uı ye basıyom mh uı ye basınca bide ordan üyelik girişi var üstte o girişi kontrol edin giriliyse basın lol kısmına assa inin üstüne basın yazan yere yükle diye çıkıyor
olmuyor ya kafayı yicem artık

yükle kısmı çıkmıyor bir türlü

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
olmuyor ya kafayı yicem artık

yükle kısmı çıkmıyor bir türlü
dostum şuan bende de açılmadı ama windows güvenlik duvarın falan kapalı değil mi bir de kapalıysa bile win10 pc tekrardan açılınca otomatikmen gerçek zamanlı koruma devrede oluyor onu da kapat tekrar dene

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
beyler bi yardı medin da hileyi kullanan varmı ban yeme süresiyle ilgili yardım edebilirmi.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostum şuan bende de açılmadı ama windows güvenlik duvarın falan kapalı değil mi bir de kapalıysa bile win10 pc tekrardan açılınca otomatikmen gerçek zamanlı koruma devrede oluyor onu da kapat tekrar dene
Dostum rica etsem yükle dediğinde bir şey iniyorsa onu bana özelden falan bir yerden atabilir misin?

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum rica etsem yükle dediğinde bir şey iniyorsa onu bana özelden falan bir yerden atabilir misin?
dostum üst taraftan kırmızı bir indirme butonu var ona tıklayıp project isimli dosyayı indirdin mi şu anda onu yaptıysan bneimle aynı aşamadasın taabi windows güvenlik duvarın full kapalıysa daha sonra orada sağda bir hile gözükücek çalışıyor diye ona tıklaman lazım sorun da bu tıklanmıyor önceden tıklayınca üstüne indir diyordun şimdi yok birşey birşey de inmiyor zaten tıkladığında indirdiğin xproject dosyası injectleniyor

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Tıklanmıyorsa sayfayı yeniden açın memorye girin mh uıye basın tekrardan tekrar tıklayın bende oldu

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...