Süper Üye
Merhaba dostlarım, uygun fiyatlı bütçeyle oyuncu monitörü arıyorum. Bütçem maksimum 2500 TL'dir. Önerilerinizi bekliyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Nedir hocamBütçeni biraz daha attırabilirsen aklımda güzel bir monitor var senin için
Şuanlık bütçem bu kadar ama bu iyi duruyor teşekkür ederimBu bütçeye güzel bir monitör alman gerçekten güç fakat 75Hz 1ms'li msi monitörü önerebilirim sana bütçen dahilinde yoksa inan bu fiyata hiçbir şekilde kaliteli bir monitör seçemezsin 23.6 inç curved özelliğinde görüntüleme açısı gayet yeterli seviyede amd freesync özelliği var panel tipi VA bırakıyorum linkini bi göz atarsınBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1ms olması benim için önemli hocam teşekkürlerBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu gayet güzel bir monitör hem 24 inç hemde 1 ms bu fiyata 75ten yükseğini bulamazsın
Bütçemi aşıyor hocamAOC 144Hz monitörler güzel tavsiye ederim. Panel sorunu yoksa ikinci el bile düşünebilirsin
Teşekkürler hocam
- AOC CQ32G1: 31.5 inç boyutunda, 1440p çözünürlüğe sahip bir oyuncu monitörüdür. 144 Hz yenileme hızı ve 1 ms tepki süresi sunar. Büyük ekranı ve yüksek çözünürlüğü ile oyun deneyimini geliştirebilir.
- MSI Optix MAG241C: 24 inç boyutunda, Full HD çözünürlüğe sahip bir kavisli oyuncu monitörüdür. 144 Hz yenileme hızı ve 1 ms tepki süresi ile akıcı bir oyun performansı sunar. Ayrıca, AMD FreeSync teknolojisi ile ekran yırtılmasını azaltır.
- LG 27GL650F-B: 27 inç boyutunda, Full HD çözünürlüğe sahip bir oyuncu monitörüdür. 144 Hz yenileme hızı ve 1 ms tepki süresi ile hızlı hareketleri takip etmenizi sağlar. IPS paneli sayesinde geniş görüş açıları ve canlı renkler sunar.
- BenQ EX2510: 24.5 inç boyutunda, Full HD çözünürlüğe sahip bir oyuncu monitörüdür. 144 Hz yenileme hızı ve 1 ms tepki süresi ile akıcı bir oyun deneyimi sağlar. Ayrıca, BenQ'nun HDRi teknolojisi ile daha canlı ve detaylı görüntüler sunar.
Hangi ildesin hocamdostum özelden yazarsan 2 yıl garantili viewsonic 24 inç 144hz 1ms monitör verebilirim 2.5k ya.
rica ederimTeşekkürler hocam