Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 Eylülden sonra asıl hesabımla oynasam hemen ban yeme riski var mıdır birde bilgisayarımda yüklü ama orijinal hesabımda kullanmadım hiç ban yer mi sizce ?
Ben bundan 1-2 yıl öncesinde düşük eloda 6-7 oyun boyunca script kullanmıştım Xerath ile. Ve hesabım hala ban yemedi. Ban dalgasına benzer bir şey olmuştu diye biliyorum ben neden etkilenmedim sizce? Reklma girer belki sc ismi vermiyim şimdi.
Arkadaşlar o kesin bilgi zaten hepimiz elinde sonunda zaten ban yiceğiz bizim buradaki amacımız ban yememe süresini uzatmak bu arada lole yeni patch geldi script güncellenince benden tavsiye hemen scripti açmayın bi 3 4 gün dişinizi sıkın yada başka bi hesapta kullanın.
Merhaba dostum öncelikle script açtığımız hesaplar mı ban yiyecek sadece ana hesaplarımızda kullanmadığımız sürece onlar ban yemez dimi? ve ben birşey daha soracağım daha önceden ben ana hesabımda (lobideyken) bu memoryın ana loadırını açmıştım yani bunun lolle bir alakası falan yoktur dimi ban yemez ana hesabım (lolün script ınject sayfasındakini çalıştırmadım memoryın klasörndekinden bahsediyorum)
Beklemedeyim bu bilgi ışığında ama 2-3 gün kullanmamanız daha önce kullandığınız için ban wave gelirse kaçışınız olmayacaktır. 2015-2016 senesinde ban dalgasında 17 hesabım banlanmıştı.