Yok knk ben rastlamadım. Gayet memnunum rgb değil ama ledleri var onları da kapatıp açabiliyorsun ya da farklı farklı ayarları var gayet hoşlar.peki yay sesi oluyor diyorlar gamepower klavyelerde doğru mu?
rgb çok önemli değil bakıcam söylediğin klavyeye teşekkürlerYok knk ben rastlamadım. Gayet memnunum rgb değil ama ledleri var onları da kapatıp açabiliyorsun ya da farklı farklı ayarları var gayet hoşlar.
şu an kullandığım klavyede full mekanik değil bloody b740a kullanıyorum memnunum ama yenisi çok pahalı köpeğim bir kaç tuşunu mahvettiği için yeni bir klavyeye ihtiyacım var yazdığın klavye güzel duruyor teşekkürlerMSI Vigor GK30. Full mekanik bir klavye değil ama şahsım adına şu ana kadar kullandığım en güzel klavyeler arasında. Yaklaşık olarak1 yıl oldu ve bir sıkıntısını görmedim. Temizlemesi de kolay oluyor. Ayrıca su geçirmez bir özelliği bulunmakta.
rica ederim ne demekrgb çok önemli değil bakıcam söylediğin klavyeye teşekkürler
adam 400-600 arası yazmış elemanlar logitech orion yazıyor ya şaka gibi gerçekten.
Allah daha iyilerini nasip etsin dostum sana bu tarzları raporla geç hepsi mesaj kasmaya çalışıyor...bende sadece güldüm orion alabilsem sormam bile zaten