600-700tl bandında güzel mause klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
600 700
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar toplam bütçem bu aşırı bi bütçe ayıramıyorum durumlar belli, mekanik hisli güzel bi klavye mause önerir misiniz toplam bütçem 600 zar zor 700 e belki çıkarım 600 ü geçmezse iyi olur ama kesinlikle değer şunu al daha iyi diyorsanız 700 e çıkabilirim

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Klavye olarak önereceğim Rampage KB-RX77 Runner olur. 500 tl gibi bir fiyatı var daha aşağısından kalite bekleme. Mouse olarak bütçeni arttırman gerek iyi birşey için, o yüzden mouse öneremiyorum. Klavye mekanik hisli bu arada..

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam 2 yıl önce 150tlye rampage xspace almıştım şuan 280 olmuş aşşırı memnunum kendi driverı falanda var 7200dpi ama yetiyor zaten şuana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dostum bu fiyata sana ancak bir tane idare edecek seni klavye önereceğim mouse alacağın için daha fazla bütçeye gerek var o yüzden paranı vereceğin için değmesi lazım önereceğim klavye red switch bir klavye ve bilek desteği bile var 550 lira gibi bir fiyatı var bu fiyata bilek destekli bile premium kaçıyor ve tuşları falan gayet basımı sesi olsun iyi yay çınlama sesi gelebilir mutlaka ileri ki uzun kullanımda ama olabilecek şeyler bunlar sonuçta kalkıp en baba klavye önermiyoruz sonuçta o yüzden beğeneceğini umuyorum klavye mekanik bir klavye bu arada mekanik hissiyatlı değil
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum Gamepower Warlock Compact kullanıyorum numpadsiz istersen güzel Outemu Red Switch var
şuanda en ucuz 539 tl ben de 529'a almıştım 1 ay önce çok da zamlanmamış mouse içinse biraz daha biriktirmeni öneririm kalan para için

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok teşekkürler arkadaşlar hepsini tek tek inecliycem
Post automatically merged:

arkadaşlar bu klavye nasıl bi fikir verebilir misiniz ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum bütçen aralığın da ürünlerin fiyat/performansı genelde yerlerde maalesef ki. Bütçeni biraz açabilirsen Gamepower, Gamenote Redragon'un mekanik klavyelerini öneririm. Mouse içinse ışık takıntın yoksa ve macro da kullanmak istersen A4 Tech'in oscar mouseları var. Razer Viper mini(daha iyi) veya logitech g102'de sensörleri iyidir mouse olarak.
Eğer bütçen konusunda elinden bir şey gelmez ise A4 Tech Bloody'nin ürünlerine yönelebilirsin. Everest Rampage markasından çok dilim yandı :D öneremeyeceğim onu. İyi günler. Not olarakta: Mekanik hisli adı altında satılan silikon klavyeleri hiç tavsiye etmem para tuzağı dandik ürünler.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar şu mause nasıl bakar mısınız ben hiç anlamıyorumda yoksa dediğiniz gibi biraz bütçemi biriktirip düzgün klavye alıcam mauseu biraz kısıcam. almışken beni götürsün istiyorum bozulursa alıcak bi maddi durumum yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
arkadaşlar toplam bütçem bu aşırı bi bütçe ayıramıyorum durumlar belli, mekanik hisli güzel bi klavye mause önerir misiniz toplam bütçem 600 zar zor 700 e belki çıkarım 600 ü geçmezse iyi olur ama kesinlikle değer şunu al daha iyi diyorsanız 700 e çıkabilirim
Valla reis o fiyat bandında fiuat performans olarak rampage önerebilirim orada hosuna gıdıcek klavye mouse bulabılırsın

Üye
3 HİZMET YILI
LOGITECH G G203 alabilirsin rahat ve kullanışlıdır

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

530 TL ye mavi switch klavye. ayrıca her tuşun altında farklı tam rgb led ve klavyenin etrafını saran rgb şerit var

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
gamepower overlord alabilirsin mouse olarak ucuz gaming mouse alacağına ya everestin şu klasik mouseunu ya da a4techin ofis mousunu al gayet kaliteli 4yıl idare etti beni o mouse

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
smx r 13 bu fareyi 2.el al çok sağlamdır ömürlüktür sensörüde iyidir 200 tl'ye bulabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Steelseriesin mouse ları güzel oluyor bi bak derim

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bloody v7 Mouse önerebilirim fiyatıda uygun.
3 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok
kalite olarakda güzel
driveri var programı var macro atayabiliyorsun önerim bu

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
mouse olarak g203 işini görür klavye olarak da
buna bakabılırsın gayet işini görür ikisi

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI

Razer Cynosa Chroma TR Klavye​

dokunuş hisiyatı güzel yumuşak bir klavye kulanışlıdır.

mouse olarak ta bunu ben kulanmıştım bütçe dostu ve güzel bir mouse herhangi bir sorununu görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...