600-700tl bandında güzel mause klavye önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
600 700
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
mouse olarakda viper mini alabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
steelseries rival 3 çok güzel bence ben kullanıyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Gamepower Overload Red Switch 470tl
Önerebileceğim bir tek klavye var bu fiyata başka mekanik klavye zor bulunduğu için önerdim. Fareyi ise teklonoji mağazalarını gezerek 200tl bandında birşey bulabilirsin genelde uygun oluyor oralarda.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar toplam bütçem bu aşırı bi bütçe ayıramıyorum durumlar belli, mekanik hisli güzel bi klavye mause önerir misiniz toplam bütçem 600 zar zor 700 e belki çıkarım 600 ü geçmezse iyi olur ama kesinlikle değer şunu al daha iyi diyorsanız 700 e çıkabilirim
öncelikle şunu söyleyeyim klavyeye para vermek mantıksız mosue ise çok aşırı önemli birşey ucuz bir mosuse alıp doi ayarı düşük kullanınca anlıyorsun ayrıca mousepad'de önemli bir yer kaplamakta sana 700 tl ye bir takım yapmama izin ver
logitech g300s
dexim kbl088
SteelSeries Qxk+ large
ben mouse ve mouse pad'i kullanıyorum klavye için daha sonradan para biriktirip alırsın klavye olarak logitechG915 TKL Lightspeed kullanıyorumsenin böyle bir klavye almana gerek olacağını sanmıyorum g213 falan'da alabilirsin şimdiden iyi oyunlar:)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadaşlar toplam bütçem bu aşırı bi bütçe ayıramıyorum durumlar belli, mekanik hisli güzel bi klavye mause önerir misiniz toplam bütçem 600 zar zor 700 e belki çıkarım 600 ü geçmezse iyi olur ama kesinlikle değer şunu al daha iyi diyorsanız 700 e çıkabilirim
ellerin büyükse bloody v7 mouse oneririm

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bloody V7MA veya SteelSeries Sensei Ten ikisinden birini tercih edebilirsin ikisinide beğenerek kullandığım mouselar. Klavye olarakta mekanik hisli: GameBooster G76K önerebilirim.

Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
  1. Logitech G512 Carbon + G502 Hero: Logitech G512 Carbon klavye, oyuncular için özel olarak tasarlanmış mekanik Romer-G switchler, aydınlatma seçenekleri ve kullanımı rahat olan tasarımı ile öne çıkıyor. G502 Hero fare ise hafif, hassas kontrolü ve özelleştirilebilir ağırlığı ile FPS oyunları için ideal bir seçenek.
  2. HyperX Alloy FPS Pro + Pulsefire FPS Pro: HyperX Alloy FPS Pro klavye, kompakt tasarımı, kırmızı mekanik switchleri ve aydınlatma seçenekleri ile dikkat çekiyor. Pulsefire FPS Pro ise hafif, hassas kontrolü ve DPI seviyelerini değiştirebilen bir tuşa sahip olması ile öne çıkıyor.
  3. Redragon K552 Kumara + M711 Cobra: Redragon K552 Kumara klavye, oyuncular için özel olarak tasarlanmış kırmızı mekanik switchleri, aydınlatma seçenekleri ve ergonomik tasarımı ile uygun bir fiyatlı seçenek sunuyor. M711 Cobra fare ise hassas kontrolü ve DPI ayarları ile öne çıkıyor.
  4. Corsair K63 Wireless + Dark Core RGB: Corsair K63 Wireless klavye, kablosuz özelliği, mavi LED aydınlatması, kompakt tasarımı ve hızlı tepki süresi ile öne çıkıyor. Dark Core RGB fare ise hassas kontrolü ve özelleştirilebilir tuşları sayesinde öne çıkıyor.

CHATGPT Tarafından hazırlanmıştır ban sebebi ise uyarı sonrası yorumumu silebilirim...

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Klavye gamepower overlord mouse Gamepower ursa dostum.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

Logitech G G300s 2.500 DPI Optik Kablolu güzel bir mouse kanka kendim kullanıyorum şahsen öneririm bi bakabilirsin​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...