öncelikle şunu söyleyeyim klavyeye para vermek mantıksız mosue ise çok aşırı önemli birşey ucuz bir mosuse alıp doi ayarı düşük kullanınca anlıyorsun ayrıca mousepad'de önemli bir yer kaplamakta sana 700 tl ye bir takım yapmama izin verarkadaşlar toplam bütçem bu aşırı bi bütçe ayıramıyorum durumlar belli, mekanik hisli güzel bi klavye mause önerir misiniz toplam bütçem 600 zar zor 700 e belki çıkarım 600 ü geçmezse iyi olur ama kesinlikle değer şunu al daha iyi diyorsanız 700 e çıkabilirim
ellerin büyükse bloody v7 mouse oneririmarkadaşlar toplam bütçem bu aşırı bi bütçe ayıramıyorum durumlar belli, mekanik hisli güzel bi klavye mause önerir misiniz toplam bütçem 600 zar zor 700 e belki çıkarım 600 ü geçmezse iyi olur ama kesinlikle değer şunu al daha iyi diyorsanız 700 e çıkabilirim
arkadaşlar toplam bütçem bu aşırı bi bütçe ayıramıyorum durumlar belli, mekanik hisli güzel bi klavye mause önerir misiniz toplam bütçem 600 zar zor 700 e belki çıkarım 600 ü geçmezse iyi olur ama kesinlikle değer şunu al daha iyi diyorsanız 700 e çıkabilirim