400 bin TL ile ne yapılabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Benim bir sistem var risksiz 10 12 günde ana paranı ikiye katlayıp ana paranı alıp karın ile devam edebilirsin

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kanka hiç durma yatırıma o parayı 600 e getirirsen gayet güzel şekilde al sat yaparsın veya geleceğe yatırım yapıp gelişmekte olan yerlerden arsa veya ev alabilirsin istanbulda 20 bine kira var :/
mesela örnek olarak izmite yeni avm açılıyor üstüne para koyup avmden dükkan alabilir kiraya verebilirsin 2 3 yıla kalmaz verdiğin parayı toplarsın kar yapmaya başlarsın aklında bulundur umarım yardımcı olabilmişimdir

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kahveci aç. Hepsi para basıyor. İnsanlar sütlü kahveye 30 tl vermeyi seviyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kendine güveniyorsan site gibi internet üzerinden paranı katlayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bütün dostlarıma iyi akşamlar dilerim, herkesin gecesi güzel olsun.

Dostlar sağdan soldan biriktirdiğim ufak bir bütçem var 400 bin TL yaklaşık bu parayı nasıl katlayabilirim. Nelere yatırım yapmam gerekiyor ?
Dolar zaten 15 civarı almak saçma olur , altının gramı 800 900 civarında, araba alıp satayım diyorum al sat yapmak için hem az bir para + 400 bin tlye sağlam bir araba yok kar edebileceğim ?
Sizin bu kadar paranız olsa nasıl bir yatırım yaparsınız nelere yönelirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Lütfen Btc,coin,metaverse gibi şeyler söylemeyin araştırdım saçma geliyor bana arkadaşlarım 1.5 milyon tl kaybetti o korku bana yeter artar bile bilgim bile yok coin hakkında şimdiden yazan arkadaşlara teşşekürler.
mining işine girebilirsin yatırım yani

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kültür mantarı 400 bin liraya tesis yaparsın sana dönüşü mükemmel olur

︻デ═一 ▸Kaneki Ken
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kentsel dönüşüme girilen şehirlerde konum önemsiz önceden araştırma yaparak tek katlı daire alabilirsin güzel fiyatlara sonra mütait ile kendin anlaşarak direk sıfır daire ile paranı değerlendire bilirsin. Apart binalarda 2 daire alırsın mülk sahibi olarak.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bütün dostlarıma iyi akşamlar dilerim, herkesin gecesi güzel olsun.

Dostlar sağdan soldan biriktirdiğim ufak bir bütçem var 400 bin TL yaklaşık bu parayı nasıl katlayabilirim. Nelere yatırım yapmam gerekiyor ?
Dolar zaten 15 civarı almak saçma olur , altının gramı 800 900 civarında, araba alıp satayım diyorum al sat yapmak için hem az bir para + 400 bin tlye sağlam bir araba yok kar edebileceğim ?
Sizin bu kadar paranız olsa nasıl bir yatırım yaparsınız nelere yönelirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Lütfen Btc,coin,metaverse gibi şeyler söylemeyin araştırdım saçma geliyor bana arkadaşlarım 1.5 milyon tl kaybetti o korku bana yeter artar bile bilgim bile yok coin hakkında şimdiden yazan arkadaşlara teşşekürler.
Bankaya faize atardım ben hocam. Aylık 5-6 bin getiriyor bankadan bankaya göre. Tr şartlarında güzel para.

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hisse senetlerine bak o zaman onlarda olmaz diyorsan o para iş yeri açabilirsin. Başka katlayamazsın bence bu zamanda söylediklerine bakılırsa

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Araba al sat yapabilirisin arkadaşım 21 22 yaşında daha yeni askere gitti 32 araba değiştirdi geçimini böyle sağlıyor... yeri geliyor 10K yeri geliyor 20K 1 arabadan ve bu işe krediyle başladı

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
1.1 alıcaksın kiraya verecksin 3 bin TL miss Türk kafası böyle çalışır

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Ülkemizde şuanda en mantıklısı faize yatırmak gibi duruyo ama yatırım yapabilirsin, hisse satın alabilirsin, coin falan o işlere girebilirsin.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
hisse senetleri tahvil falan bunları arastır bence

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aklımdan ilk araç almak geçti. Sanırım ihtiyaçlar doğrultusunda şekilleniyor yorumları okudum ama. İhtiyacınız olan daha çok paraysaa yatırım yapılabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Valla arkadaşlarınız muhtemelen kaldıraçlı işlemlerden paralarını kaybetmişlerdir ve 1.5 milyon çok büyük bi para. Geçmiş olsunlarımızı iletiniz. Size önerim bende o kadar para olsa 400tl nin sadece 50'si ile kripto işine girerdin ancak bu kesinlikle spot işlem olurdu be olursa olsun asla parayı kaybetmessiniz ( Eğer kafanıza göre alım satım yapmazsanız. Ayrıca kripto piyasası şu an batmış durumda şu an alım yaparsanız ilerde kar elde edebilirsiniz Yatırım Tavsiyesi Değildir). Kalan 350'ye de piyasası olan bi kaç araba işte E36 gibi ne değerli ne değersiz araçlarla al sat yapardım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Faize koymak en mantıklısı gibi

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hocam bence coin piyasasına bak yada nft bakabilirsin
Post automatically merged:

onun yanı dışında al sat dicem ama artık bu ekonomide dostum ikinci el araba zor ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...