Üye
selamın aleyküm dostlar sahibinden 4500 tl samsung telefon aldım adama parayı yolladım adam kargoladı ama başka dandik telefon çıktı ne yapmalıyım
parayı geri alırmıyım dava açsam ?Gidin suç duyurusunda bulunun hocam ne yapacaksınız başka
Dolandırıldığınız kişiyi tespit ederlerse yakalayıp suçu ortaya çıkarsa alabilirsiniz.parayı geri alırmıyım dava açsam ?
haklı bulunursanız evet ama dava süresi uzun olabilirparayı geri alırmıyım dava açsam ?
Ahh be kargoyu alınca kargo elemanının yanında açsaydın keşke tutanak tutardın en azından belgeli olurdu. Satın aldığın ilanın resmini al ve satıcı iletişim bilgileri ile suç duyurusunda bulun bence. Umarım hakkettiğini görür hırsız yalancı düzenbazselamın aleyküm dostlar sahibinden 4500 tl samsung telefon aldım adama parayı yolladım adam kargoladı ama başka dandik telefon çıktı ne yapmalıyım
Adam işi ilk defa yapmıyordur işi zorGüvenilir internet sitelerinden alışveriş yapın yada yüz yüze buluşmanız daha güvenilir. Dava acın belki ip adresinden bulabilirler ama adamda aynı yerde durmamıştır.