Süper Üye
50k'ya artık hiçbir araba gelmiyor ya neredeyse çok üzücü bir durum, eskiden güldüğümüz tofaşları bile alamıyoruz şu an
ilk kez girecekse 50000 ile girmesin derimkardeşim malesef o paraya şahin doğan gibi düşük araçları alabilirsin btc işine girebilirsen gir derim o parayla
hocam Benim babam araba alacakta , dedemin engeli var. devlet vergi almıyor. Babam da yatırım yapalım diyor. 300.000 TL lik arabayı alalım , 150.000 TL ye geliyor ( devlet vergi almıyor belli seviyede engeli olan insana bakandan ) Önerdiğiniz bi araba var mı bu duruma en yi fiyat performans iyi olacak az yakacak falanilk kez girecekse 50000 ile girmesin derim
dostum sıfır bulunmayacağının herkes farkında zatenSıfır bulman imkansız ama 2. Elde şuan bu donemde malum ama bence tavsiyem biraz beklemen
30-60k arası dediğiniz gibi. baya zor bi de mutlaka sağlık kontrolü yaptırılmalıO parayla tofaş zor bulunur ya suan
yok yok dostum bulunmuyor zaten hani bakıyorum cidden uçmuş fiyatlar oto pazarlarına falan gidiyorum 50 k ya 4 5 araba bulabiliyorum onlarda tahmin ettiğimiz üzere şahin vs vsknk euronun durumu enfulasiyon falan o paraya pek bulamazsin sanki ya araba
2010 da alir knk yahocam sahin 2008 model seni idare eder![]()