Onaylı Üye
Valla reis o fiyat bandında fiuat performans olarak rampage önerebilirim orada hosuna gıdıcek klavye mouse bulabılırsınarkadaşlar toplam bütçem bu aşırı bi bütçe ayıramıyorum durumlar belli, mekanik hisli güzel bi klavye mause önerir misiniz toplam bütçem 600 zar zor 700 e belki çıkarım 600 ü geçmezse iyi olur ama kesinlikle değer şunu al daha iyi diyorsanız 700 e çıkabilirim
LOGITECH G G203 alabilirsin rahat ve kullanışlıdırarkadaşlar toplam bütçem bu aşırı bi bütçe ayıramıyorum durumlar belli, mekanik hisli güzel bi klavye mause önerir misiniz toplam bütçem 600 zar zor 700 e belki çıkarım 600 ü geçmezse iyi olur ama kesinlikle değer şunu al daha iyi diyorsanız 700 e çıkabilirim
bnde kullanıom memnunumLOGITECH G G203 alabilirsin rahat ve kullanışlıdır
Steelseriesin mouse ları güzel oluyor bi bak derimarkadaşlar toplam bütçem bu aşırı bi bütçe ayıramıyorum durumlar belli, mekanik hisli güzel bi klavye mause önerir misiniz toplam bütçem 600 zar zor 700 e belki çıkarım 600 ü geçmezse iyi olur ama kesinlikle değer şunu al daha iyi diyorsanız 700 e çıkabilirim
kaldımı o fıyata kanka artıkı yasmx r 13 bu fareyi 2.el al çok sağlamdır ömürlüktür sensörüde iyidir 200 tl'ye bulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?