Evet konuda da belirttim bu tür sitelere baktığımı. Fakat hazır ve zorunlu parçalarla dayatılan bir sistem de almak istemiyorum açıkçası. Parça halinde daha iyi bir sistem oluşturabilecek bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almak için sordum.Ütopya yada incehesap gibi birçok yerde var sistemler oralardan bakmalısın
Bunu da düşündüm fakat ilk defa bir sistem alacağım. Garanti ve destek benim için çok önemli. Alacağım 2. el ekran kartı ne kadar temiz ne kadar güvenilir olursa olsun ufacık bir hatada canımı sıkabilir. İleride sistem güncelleyeceğim zaman 2. el furyasına belki katılabilirim. Değerli yorumun için teşekkürler.hocam ekran kartı için 2. el bakmanı öneririm çok uygun ve temiz ekran kartları oluyor garantili
Ekran kartı ve işlemci ikilisi bana kalırsa gayet yeterli. Tek sorun PSU olabilir. PSU değerinizi en az 650W 80+ sertifikalı kullanmanız yönünde olacaktır.Yaklaşık olarak 6000 ile 7000 lira arasında bütçem vardı. İkinci el, 3 ay kullanılmış Asus Prime X470 Pro anakart ve Gskill Flare X 16 GB RAM ile beraber 1400 TL'ye aldım. Geriye 4500/5500 lira bütçem kaldı. Dark Knight'ın adını hatırlamadığım bir kasası ve OCZ'nin Fatality serisi 550W modüler güç kaynağı , 7200 RPM 750 GB HDD , 256 GB M.2 SSD var elimde.
PSU:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Anakart :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kasa :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
PSU ve kasa baya eskiler ancak ikisi de çok temiz ve iyi durumdalar.
İşlemci ve ekran kartı önerilerinizi merak ediyorum.
İşlemci olarak R5 3600X ve yanına da RTX2070S almayı düşündüm. Rekabetçi oyunlar oynuyorum FPS tarzı ve 144Hz 1080p monitörüm var.
Ekran kartı ve işlemci ikilisi hakkındaki önerileriniz nedir?
Sistemi bu şekilde toplarsam, PSU yeterli olur mu ?
İkisi de benim için sorun değil. İllaki hazır olsun diye bir takıntım yok. Gerekli sürücüleri ve işletim sistemini kendim kurabilirim.öncelikle şöyle bir soru soracağım illa montaj olarak mı gelsin parçaları farklı yerlerden toplarsan gayet güzel bir şekilde bunu elde edebilirsin
Siteyi inceledim fakat konuda belirttiğim konfigürasyonlar sitedeki sistemlerde mevcut değil. Değerli yorumun için teşekkür ederim.gamegaraj önerimdir sonuna kadar hakediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?