Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. Bu akşam (20 Nisan 2020) yeni bir sistem alacağız. İtopya vb. gibi sitelerde hazır sistemlere baktım. Fakat hazır sistemlerde dayatılan ürünleri kullanmak zorundayım ve bunu istemiyorum. Son olarak buraya da sormak istedim.
1- Öncelikle sisteme monitör dahil değil. Sadece bilgisayar alınacak. (Monitör tavsiye etmeyin ya da eklemeyin)
2- Minimum RTX2060 Ekran kartı tercih edeceğim. (Gigabyte, Asus, MSI)
3- AMD Ryzen 5 veya üstü bir işlemci tercih edeceğim.
4- Anakart olarak hiçbir fikrim yok fakat sağlam ve ileriye yönelik olması tercihimdir.
5- Ram olarak 8GB 3000Mhz marka tercihlerinizi yazabilirsiniz.
6- 1 ay sonra aynı RAM'den bir tane daha sipariş edip 16GB (2x8) yapacağım sistemi. (Sistemi toplarken aklınızda bulunabilir)
7- Güç kaynağı olarak minimum 600W 80+ sertifikalı bir güç kaynağı önerebilirsiniz.
8- Kasa olarak bütün fikirlere açığım.
Hazır sistem lütfen önermeyin arkadaşlar. Tekil önerilerinizi dikkate alacağım.
Şimdiden teşekkür ederim. Akşama kadar bir fikir edinmem gerekiyor. Vakit ayıracağınız için minnettarım.
1- Öncelikle sisteme monitör dahil değil. Sadece bilgisayar alınacak. (Monitör tavsiye etmeyin ya da eklemeyin)
2- Minimum RTX2060 Ekran kartı tercih edeceğim. (Gigabyte, Asus, MSI)
3- AMD Ryzen 5 veya üstü bir işlemci tercih edeceğim.
4- Anakart olarak hiçbir fikrim yok fakat sağlam ve ileriye yönelik olması tercihimdir.
5- Ram olarak 8GB 3000Mhz marka tercihlerinizi yazabilirsiniz.
6- 1 ay sonra aynı RAM'den bir tane daha sipariş edip 16GB (2x8) yapacağım sistemi. (Sistemi toplarken aklınızda bulunabilir)
7- Güç kaynağı olarak minimum 600W 80+ sertifikalı bir güç kaynağı önerebilirsiniz.
8- Kasa olarak bütün fikirlere açığım.
Hazır sistem lütfen önermeyin arkadaşlar. Tekil önerilerinizi dikkate alacağım.
Şimdiden teşekkür ederim. Akşama kadar bir fikir edinmem gerekiyor. Vakit ayıracağınız için minnettarım.
Son düzenleme: