650 Tl'lik oyuncu mouse önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
modeli kullanıyorum 9 yaklaşık 10 aydır hiç sorun yaşamadım çok güzel bir ürün 650 tl gibi bir fiyat vermene gerek yok benim düşüncemle

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba konu başlığında belli olmak üzere 650 tl bütçem var güzel sağlam 1000 Hz bi oyuncu faresi arıyorum FPS oyunları için sadece önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar :)
tabi hangi tip tutuşta mouse seviyorsunuz bilmiyorum ama önerilerim

Logitech G402 (bu ürün şuanda bir çok yerde indirimde)

A4TECH BLOODY W60 MAX-10K (fps oyunları için çok ideal zaten bloody makroları her yerde)​

ASUS ROG Strix Impact (moba oyunları için yaratılmış bir mouse)​

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar okudum herşeyi ve fiyatı 1000 tl ye kadar çıkardım önerileri tekrar alabilirmiyim bakıcam yarın veya ertesi gün alıcam

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kablosuz logitech alabilirsin fiyatıda makul performansa göre bence

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI

Corsair CH-9309011-EU M65 RGB Elite Tunable alabilirsin.​

Wir

☄✨
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
stell serisi rival 5 kullanıyorum gayet güzel
  • Farenin hafif, hızlı, dayanıklı ve yüksek performanslı olmasını sağlayan gelişmiş mühendislik özellikleri ekstra ağırlık gerekmeksizin birinci sınıf fare özelliklerinden faydalanmanızı sağlar, böylece saatlerce kesintisiz ve konforlu bir şekilde oyun oynayabilirsiniz
  • Rival 5 Mouse her tür oyunda en yüksek hız seviyesi için tasarlanmış, ergonomik 9 düğmeli ve 5 hızlı aksiyon yan düğmeli bir oyuncu faresidir
  • Gerçek 1'e 1 izleme, 18.000 CPI, 400 IPS, 40G hızlanma ve eğim izleme özeliklerine sahip PixArt ile birlikte geliştirilen özel bir gerçek 1'e 1 izleme sensörü sayesinde açılı düşmeler, eğimli çarpmalar ve sert vuruşlar sırasında istenmeyen takibi ortadan kaldırabilirsiniz
  • i5 düğmeli hızlı aksiyon yan panel düzeninde, kavrama seviyeniz azalmadan hızlı ve verimli oyun içi aksiyonları gerçekleştirmek için bir basma butonu mevcuttur
Güzel rehber ve gerçekten iyi bir mouse

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Gayet İyi 2 Yıldır Kullanıyorum Sıkıntısını Görmedim Tavsiye Ederim Dostum Memnun Kalıcaksın

• DPI8500 DPI
  • BağlantıKablolu
  • Buton Sayısı6
  • RGBVar
  • Mouse FormuSağ El
  • Mouse TipiOptik
  • Aydınlatma Var

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba konu başlığında belli olmak üzere 650 tl bütçem var güzel sağlam 1000 Hz bi oyuncu faresi arıyorum FPS oyunları için sadece önerilerinizi bekliyorum iyi forumlar :)
538 liraya şunu tavsiye ederim

1647827766122.png

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ben Logitech g203 mouse kullanıyorum gayet iyi 8000e kadar dpi ayarı var minicik bi hareketi bile algılıyor

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

Steelseries Rival 600 fps için vazgeçilmez gerek ağırlık olsun, gerek dayanıklığı olsun ve tabi ergonomik bana göre.
g300s de kullandım güzel bir fare 5 yıl boyunca iyi dayandı kerata lakin yazılımı güncellenmiyor yani bir çoğu güncel oyunu yazılımda bulamazsın kendin eklem zorunda kalıyorsun kısa yol tuşlarını falan macro için uğraştırır yarı yolda bırakmaz

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Logitech g203 kullanıyorum orta boyutlu çift el kullanımlı rgb + ayarlanabilir dpi özelliği var gerçekten çok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...